USPJEŠAN NASTUP TAEKWONDO KLUBA DUGO SELO NA JASTREB OPEN-u

U organizaciji Taekwondo kluba Jastreb održan je tradicionalni humanitarni turnir „LEE KWANGBAE JASTREB CUP i 17. JASTREB LIMAĆ OPEN“. Na turniru je nastupilo 1 030 natjecatelja iz osam država i 88 klubova. Turnir je održan pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića, a turnir je otvorila predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović.

Jastrebov turnir je najveće međunarodno humanitarno natjecanje u taekwondou za djecu i mlade, a ove godine održan je u čast 70. rođendana Grandmastera Lee KwangBaea, 9. DAN, korejskog instruktora Svjetske taekwondo federacije, te povodom 40. obljetnice njegovog djelovanja u Europi i Hrvatskoj.

Dugoselci su se s turnira vratili s pregršt medalja . Zlatne medalje osvojili su Lea Grubišić ( mlađa kadetkinja- 43), Paula Brekalo ( kadetkinja- 59), Niko Hrnkaš ((limach – 18) , Mario Ilija Prkić ( limach-36).

Srebrnu medalje osvojio je Jure Čale u kicku ,a brončane medalje osvojili su ; Karla Krsnik( seniorka- 67), Marin Orlović( junior- 63), David Pakšec ( limach-27), Nina Jadanec ( limach- 33) i Srećko Zdunić u kicku.

JKBSkip to content