Zabavno ljeto u Dugom Selu: Ljetne igraonice za djecu POU-a Dugo Selo

Poštovani roditelji,
Pučko otvoreno učilište Dugo Selo organizira besplatne ljetne igraonice za djecu osnovnoškolske dobi tijekom ljetnih školskih praznika, a s namjerom kvalitetnog provođenja vremena i edukacije u različitim sportskim i društvenim aktivnostima. Omogućili smo da raznolikim programima svako dijete pronađe nešto za sebe. POU Dugo Selo osigurava stručne edukatore te će osigurati djecu tijekom provođenja aktivnosti, a roditelji su dužni omogućiti siguran dolazak i odlazak djece na mjesto održavanja pojedine aktivnosti. Potpisivanjem izjave u prilogu roditelji prihvaćaju navedene uvjete.

PRIJAVA:
dođite u POU Dugo Selo, Josipa Zorića 21a, popunite prijavu/tablicu sa svojim podacima, a prijave ćemo primati i na našem Danu otvorenih vrata -manfestaciji Jagodan i crameraj koja će se održati 2. lipnja u Perivoju Ivane Brlić Mažuranić (pokraj DV Dugo Selo)
potpišite suglasnost (potpisuje roditelj/staratelj)
zaokružite broj ispred odabrane aktivnosti (može ih biti više)
za prijavu ekipe dostaviti popis članova ekipe
listić prerežete, dio s terminima ostaje kod vas, drugi dio ostaje u POU Dugo Selo, Josipa Zorića 21a
U SLUČAJU VEĆEG BROJA PRIJAVLJENE DJECE ZA JEDNU AKTIVNOST ORGANIZATOR ĆE MAILOM ILI SMS PORUKOM OBAVIJETITI RODITELJE O NOVOM TERMINU, A U SLUČAJU PREVELIKOG BROJA PRIJAVLJENIH PREDNOST ĆE IMATI PRIJAVE KOJE SU PRVE STIGLE.Skip to content