DVD Andrilovec spreman za Vatrogasnu olimpijadu

Jučer je na Lind sportskom stadionu koji prima preko 5000 gledatelja, u austrijskom gradu Villach na rijeci Dravi otvorena 16. po redu Međunarodno natjecanje vatrogasaca, popularno zvano Vatrogasna olimpijada. Stadion Lind poslužit će i kao lokacija za završnu ceremoniju zatvaranja velikog vatrogasnog natjecanja koje traje do 16. srpnja. Također, stadion Lind je uz St. Magdalen sportski centar poslužio vatrogasnim momčadima kao trening teren za finalnu pripremu prije velikog natjecanja. Jedni od predstavnika Hrvatske su članovi DVD Andrilovec koji nastupaju u petak te su na posljednjem službenom treningu prije velikog nastupa ostvarili sljedeća vremena: 29,78 sekundi vrijeme vježbe; 54,90 sekundi vrijeme štafete.

Iz DVD-a saznajemo kako su dečki oduševljeni gradom te su smješteni u jednoj školi s još dvije reprezentacije. U blizini se nalazi jezero u kojem se mogu osvježiti, a zadovoljni su i ponudom hrane. Dečke iz Andrilovca, bodrit će u petak s tribina stadiona šezdesetak navijača uz gradonačelnika Nenada Paniana.

Poveznica za video svečane ceremonije otvaranja 16. Vatrogasne olimpijade – izvor DVD Andrilovec: https://www.facebook.com/dvd.andrilovec/?hc_ref=ARS5D9RvdBugWRnG_Xd6z5Y0R3UIJlCPz5le4EqSraQU6rGklRZ-atqv5Ics5MA5YAU&fref=nf

Denis RemenarSkip to content