Tri ljetna projekta u Dugom Selu – kuhinja, svlačionice i biciklistička staza s nogostupom

Od voditelja  Davora Miljanovića, struč. spec. ing. aedif., Odsjeka za komunalno i stambeno gospodarstvo Upravnog odjela grada Dugo Selo, saznajemo više o radovima koji se odvijaju na prostoru grada.

Nogostup s biciklističkom stazom u Ulici grada Vukovara

Započela gradnja nogostupa s biciklističkom stazom dužine 500 metara u Ulici grada Vukovara – između trgovine Lidl i Ulice Josipa Predavca. Širina nogostupa iznosit će 4 metra na manjoj dionici te 2,5 metara na većinskoj. Izvođač radova je Graditelj svratišta d.o.o. iz Zagreba, a stručni nadzor provodi ovlašteni inženjer Zvonko Novosel. Ukupna cijena projekta iznosi 604.000,00 kuna. Rok za završetak radova je 3. kolovoza – od voditelja odsjeka saznajemo kako će radovi biti gotovi i ranije, točnije oko 1. kolovoza 2017. godine.

Nove svlačionice za nogometaše

U tijeku su i radovi na izvođenju sanitarnih čvorova svlačionica i tuševa te sanitarnih uređaja. NK Dugo Selo dobit će 16 novih tuševa, 2 wc školjke i 2 vodokotlića, 2 umivaonika te novu keramiku i sustav odvodnje. Potpuno obnavljanje svlačionica predvodit će Izovod d.o.o. iz Rugvice, a vrijednost projekta iznosi 102.000,00 kuna te je predviđeni rok za završetak radova također 1. kolovoza.

Dječji vrtić Dugo Selo dobiva novu kuhinju

Krenulo se u kompletnu rekonstrukciju i dogradnja kuhinje s krovištem i novim pokrovom. Dječjeg vrtića Dugo Selo. Izvođač trećeg projekta u Dugom Selu je Građevinarstvo Stipić d.o.o. u vlasništvu Mije Stipića sa sjedištem u Zelini. Predviđeni rok za završetak radova je 1. rujna, a cijena projekta iznosi 1.800.000,00 kuna.

D. R.Skip to content