Popularna i nagrađena komedija Teatra Kerekesh u Dugom Selu

Komedija Ufuraj se i pukni, Teatra Kerekesh prikazat će se na terasi Športskog (Josipa Zorića 23 a) u petak, 14. srpnja u Dugom Selu s početkom u 21:00 sat. Glavne uloge u komediji koja zabavlja publiku s  pozornice više od pet godina tumače Zoran Pribičević te Jan i Ljubomir Kerekeš. Velika glumačka imena domaće scene zabavljat će gledatelje u Dugom Selu punih 90 minuta.

Radnja predstave prati dvojicu braće pred kojima se nalazi niz pitanja – što studirati i zašto, a konačna odluka pada na studij glume. Uz pomoć susjeda Črčeka koji voli popiti u određenoj mjeri, Krunoslav i Zoran kreću u nemoguću misiju. Imaju samo jedan dan za  pripremu, ali naravno ništa nije na njihovoj strani, baš ništa…

Predstava Ufuraj se i pukni osvojila je 2015. godine 2. nagradu publike – Festival pučkog teatra Omišalj-Čavle, što govori dovoljno o razini humora te samoj kvaliteti scenskog nastupa zanimljivog i svima poznatog trojca, čiju scenografiju potpisuje Ljubomir Kerekeš. Ako još niste, ulaznice za komediju Ufuraj se i pukni možete kupiti u Pučkom otvorenom učilištu Dugo Selu ili u knjižari Denova.

Cijena ulaznica iznosi 40 kuna.

POU Dugo Selo, tel. 01/2753 419

Denova, tel. 01/2775 500

D. R.

Fotografije – izvor: Teatar Kerekesh

Video najava predstave “Ufuraj se i pukni” Teatra Kerekesh

Fotografije – izvor: Teatar KerekeshSkip to content