Bogat stolnoteniski vikend: Odigran 5. otvoreni turnir Zagrebačke županije – domaćini osvojili 6 prvih mjesta

U nedjelju 21.02.2016. godine u organizaciji S.T.Š.K.”Dugo Selo” u Gradskoj sportskoj dvorani u Dugom Selu odigran je 5. Otvoreni turnir Zagrebačke županije u stolnom tenisu za mlađe dobne kategorije. Na turniru je nastupilo preko stotinu mladih stolnotenisačica i stolnotenisača iz tridesetak klubova naše županije i bliže okolice a snage su odmjerili u deset kategorija.

Dugoselskim stolnotenisačima pripalo je 6 prvih mjesta: Andrej Papak u kategoriji klinaca, Luka Zlatkov kod najmlađih kadeta, Patricija Vrbat u najmlađim kadetkinjama, Antonela Papak kod mlađih kadetkinja, Ana Murat kod juniorki i Tomislav Nagy kod juniora.

Antonela Papak osvojila je i drugo mjesto u konkurenciji kadetkinja a Patricija Vrbat u kategoriji mlađih kadetkinja.

Na kraju i četiri treća mjesta: Luna Borovec kod klinceza, Sven Sahor kod najmlađih kadeta, Luka Dragun kod kadeta i Roman Budek kod juniora.

Rezultati utakmica 8.kola

U subotu 20.02.2016. godine odigrane su utakmice 8. kola u stolnoteniskim ligama. U 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi Zapad za žene. Dugoselske stolnotenisačice su na svom terenu ugostile ekipu STK Uranija iz Baške Vode i pobijedile rezultatom 4:3. Po dvije pobjede izborile su Ana Murat i Ivona Knezović. Uz njih dvije nastupile su još Lucija Tominac i Karla Fruk.

Muška ekipa u sastavu Luka i Mislav Martinek i Matej Murat gostovala je u Zaboku kod istoimene ekipe i doživjela poraz rezultatom 4:3. Dugoselcima je ovo četvrti poraz nakon kojeg su izgubili i teoriske šanse za plasman u stolnotenisku Superligu slijedeče sezone.

Druga ekipa: Tomislav Nagy, Roman Budek i Luka Dragun u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi kod kuće su odigrali dvije utakmice i zabilježili dvije pobjede. Svladalisu STK Zabok II rezultatom 4:3 i STK Zagorec iz Krapine rezultatom 4:1.

Treća ekipa: Dominik Jurinčić, Luka Zlatkov, Sven Sahor i Andrej Papak u 3. Hrvatskoj ligi na domaćem terenu su doživjeli dva poraza, oba rezultatom 4:1. Od mladih Dugoselaca bolji su bili STK Sveta Nedelja – Novaki i STK Samobor.Skip to content