Čestitka gradonačelnika Dugog Sela Nenada Paniana za Dan Grada

Poštovani sugrađani, poštovani gosti Grada Dugog Sela, naše malo mjesto slavi Dan grada i Župe uz našeg zaštitnika Svetog Martina. Kao i svih proteklih godina slavimo ovaj dan kao Dugoselci, veselo i s vjerom u budućnost naše male zajednice, kao ljudi dobre volje i fine martinske kapljice.

U našem gradu nitko nije ostao gladan niti žedan zahvaljujući dobrim ljudima. Brojne udruge i pojedinci godinama su na ovaj dan ugostili prijatelje našeg grada, fina guskica i mlinci, fina stara jela z Dugoga Sela i fina kapljica udruge vinogradara Terra Sancti Martini donosila je mir u tijelo i osmijeh na lice.

Naši umirovljenici su nam kuhali i pjevali, dali veliki obol proslavi, a i iduće godine opet će biti tako. Opet će Dugo Selo odzvanjati pjesmom i plesom, opet će naše kleti biti pune veseljaka i dobronamjernih gostiju. Dan Grada je posebna prilika da dodijelimo nagrade našim sugrađanima. Niti ove godine neće izostati. A iduće godine opet će Kolodvorska biti puna gostiju i štandova, opet će šator biti pun i pjesma i ples vratiti nam ovo izgubljeno vrijeme.

Ostajte mi čili i zdravi! Sretan nam Dan Grada i Župe Sv. Martina dragi moji sugrađani!

Gradonačelnik

Grada Dugog Sela

                Nenad Panian, dr.med.dent.Skip to content