ČESTITKA GRADONAČELNIKA UČENICIMA, NASTAVNICIMA I RODITELJIMA POVODOM PRVOG DANA ŠKOLE!

Svim učenicima, a posebno onima koji će danas prvi put sjesti u školske klupe, našim prvašićima, čestitam prvi dan škole i želim uspješnu školsku godinu! Sretno u novoj školskoj godini i vašim nastavnicima!

Dragi prvašići, pred vama je posebno doba vašeg života. Iz školskih knjiga naučit ćete puno toga novoga, uz pomoć vaših učiteljica i učitelja razvijati svoje sposobnosti i otkrivati nova interesantna područja. Uz sve to, upoznat ćete i nove prijatelje i možda stvoriti prijateljstva za cijeli život. Svakako, najuzbudljivije doba vašeg života je pred vama!

Dragi roditelji, znam da je i vama ovaj dan posebno uzbudljiv i emotivan! Stoga, čestitam i vama, želim vam da se s vašim mališanima, velikim prvašićima, radujete svakom njihovom školskom danu!

Ovim putem pozivam sve vozače na oprez, kako bi našim školarcima osigurali siguran put od kuće do škole i povratak kući!

Grad Dugo Selo je i ove godine, osigurao besplatne radne bilježnice, nastavne listiće i pomagala za tehnički odgoj, kao i besplatne udžbenike za izbornu nastavu za sve naše učenike. Nastavit ćemo sufinancirati i produženi boravak učenika u osnovnim školama, kao i dodatni prijevoz za učenike koji pohađaju izbornu nastavu njemačkog jezika i informatike, a učenicima srednjih škola ponovno smo osigurali besplatne školske udžbenike.Skip to content