Čestitka povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Drage Dugoselke i Dugoselci, dragi hrvatski branitelji,

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja vrijeme je našeg sjećanja na dane povijesne borbe za stvaranje neovisnosti Domovine i demokracije. To su dani završnice krvavoga rata kad se na kninskoj tvrđavi pobjednički zavijorila hrvatska zastava. Zbog toga smo danas toliko ponosni na te trenutke i zahvalni na žrtvi hrvatskih branitelja, bez kojih sve to ne bi bilo moguće provesti. Ovom se prilikom sjećamo naših sugrađana koji su položili život na oltar Domovine, a to su:

Željko Filipović, Ivan Keser, Božidar Huzanić, Anto Salapić, Ivan Horvatić, Vlatko Margetić, Filip Marušić, Ivan Bešenić, Ratko Grozdek, Ante Kolovrat, Siniša Hodžić, Davor Ljubanović, Stjepan Leskovari, Milivoj Halar, Željko Kovačević, Mato Herdoman, Josip Rožić, Darko Cimaš

Neka im je vječna hvala, a na nama je da svakodnevno radimo na tome da našu zemlju izgradimo kao modernu europsku i demokratsku državu u kojoj će svaki hrvatski građanin moći dostojanstveno živjeti od svojega rada.
Drage Dugoselke i Dugoselci, uz poziv da s ponosom istaknemo hrvatske zastave na naša pročelja, čestitam vam 5. kolovoza – Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

 

Vaš gradonačelnik
Nenad Panian sa suradnicima

 

 
Skip to content