ČETVRTA OBLJETNICA DRUŠTVA PRIJATELJA HAJDUKA DUGO SELO

Društvo prijatelja HAJDUKA DUGO SELO obilježilo je 3. prosinca u Ribičkoj kolibi četvrtu godišnjicu rada na kojoj je sudjelovalo više od stotinu članova. Uz goste iz DP Hajduka Zagreb, na obljetnici je bio nazočan i dogradonačelnik Grada Dugo Selo Pavo Jakovljević, dopredsjednik Nogometnog saveza Zagrebačke županije Željko Mihalj, predsjednik Nogometnog središta Vrbovec Nikola Galešić,  Nogometnog središta Dugo Selo Dinko Vulelija te predsjednik Zajednice športova Dugo Selo Branko Deronja. Posebice, velikim aplauzom pozdravljeni su i pojedini navijači Dinama, koji su se odazvali pozivu i bili prisutni na ovoj obljetnici. Poseban pozdrav upućen je jednom od osnivača Društva Saši Malbašiću koji iz razloga zdravstvenih problema u obitelji nije mogao prisustvovati skupu, a njegov rad u društvu je od neprocjenjive vrijednosti, budući da je glavni inicijator i izvršitelj svih poduzetih aktivnosti društva.

U pozdravnom govoru, upućena je zahvala svima koji podržavaju djelovanje društva, te redovito sudjeluju u njegovim raznim akcijama. Udruga se prvenstveno brine o promicanju ugleda kluba na ovim prostorima, omasovljenju članstva, organiziranjem odlazaka na utakmice, promicanju športskog navijanja, organizira rekreativne i kulturno-zabavne priredbe, te one humanitarnog karaktera.

Kao uvertira glavnom događanju odigrana je prijateljska malonogometna utakmica između dvaju društava iz Zagreba i domaćina Dugog Sela. Tijekom večeri održana je bogata tombola u kojoj su dobitnici primili razne poklone i suvenire društva, a najsretniji dobitnik je za glavnu nagradu dobio dres s potpisima svih igrača, koji je za ovu priliku bio poslan od uprave kluba iz Splita.

Naposljetku, zajedničko druženje sviju prisutnih nastavljeno je uz prigodni domjenak i navijačke pjesmu u slavu Hajduku, do kasno u noć.Skip to content