Ciklus županijskih izbora Miss Hrvatske počinje u Dugom Selu: Izbor za Miss Zagrebačke županije 10. ožujka u 20 sati

Ciklus županijskih izbora Miss Hrvatske 2018. započinje izborom u Dugom Selu. Na održana tri castinga izabrano je devet finalistica koje će se natjecati za titulu najljepše. Kome će aktualna Miss Zagrebačke županije Marija Vujević predat će krunu saznat ćemo uskoro i to 10. ožujka u Kleti obitelji Bunčić, bogat program počinje u 20 sati.

Natjecateljice Miss Zagrebačke županije su:
Maja Kos- Vrbovec
Monika Goreta- Vrbovec
Anja Pisačić- Vrbovec
Marijana Danonić- Gornja Greda
Ana Marija Stančerić- Dugo Selo
Mateja Gadžić- Zagreb
Karla Pintur- Jastrebarsko
Lucija Sladić- Jastrebarsko
Jasmina Šujster- Samobor
Kome će aktualna Miss Zagrebačke županije Marija Vujević predat će krunu saznat ćemo u subotu 10.3.2018. u Klet obitelji Bunčić s početkom u 20:00 sati.
Miss Zagrebačke županije je i humanitarnog karaktera. Direkcija Miss Hrvatske u suradnji s Gradom Dugo Selo i gradonačelnikom Nenadom Panianom odlučila je pomoći dječaku Patriku koji boluje od cerebralne paralize.
U sklopu izbora za Miss Zagrebačke županije provodi se humanitarna akcija „Patrikov put nade“ kojom će se prikupljati novčana sredstva za provedbu neurorehabilitacijske terapije za Patrika Vidovića.
Svojim sponzorstvom možete pridonijeti realizaciji humanitarne akcije, uplatom novčanih sredstava na račun broj IBAN:HR8823600001502245352, otvoren u Zagrebačkoj banci na ime Atletskog kluba „Martin Dugo Selo“ koji je nositelj akcije. Uz uplatu dobrovoljnog priloga, ulaznice po cijeni od 50,00 kuna možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Grad Dugo Selo (soba br.39), Pučko otvoreno učilište, J.Zorića 21 a te u Knjižari DeNova, J.Zorića 23.
Dragi naši, kupnjom ulaznica i vi možete pomoći Patriku kako bi zajedno skupili sredstva za njegovu rehabilitaciju. Sve o kupovini karata možete saznati u Dugoselskoj kronici, Pučkom otvorenom učilištu Dugo Selo i Gradu Dugo Selo.Skip to content