Dan otvorenih vrata Srednje škole Dugo Selo

Povodom Dana otvorenih vrata, 3. lipnja, u Srednjoj školi Dugo Selo okupili su se osmaši iz dugoselske regije. Za njih je taj dan pripremljen prigodni program i raznolike aktivnosti kojima je škola prezentirala svoj rad. Nakon odličnog vokalnog nastupa učenika 3.rta razreda, Antona Marića i čak dviju predstava dramske skupine kojom su učenici prvih razreda gimnazije uz vodstvo profesorice Ane Pandžić na humorističan način prikazali jedan tipičan dan u srednjoj školi te muke jedne gimnazijalke, gosti su otišli u razgledavanje škole.

U učionicama su ih dočekivali profesori i učenici koji su za osmaše pripremili prezentacije obrazovnih programa za ekonomiste, frizere, tehničare za računalstvo, automehaničare,  instalatere grijanja i klimatizacije, vodoinstalatere, plinoinstalatere te elektromehaničare i instalatere, izložbe, zabavne igre te pokazivali koje sve izvannastavne aktivnosti i projekte u Srednjoj školi Dugo Selo imaju. Uz to, svake se godine organizira oslikavanje nekog dijela škole pa je tako i ove godine uz vodstvo učenice Ane Krapec i profesorice likovnog Ane Malačić uljepšan jedan zid.

Dan otvorenih vrata je idealna prilika da budući učenici upoznaju prostor, rad i aktivnosti škole te dobiju detaljne informacije i upisima u školu i njezinim obrazovnim programima.Skip to content