DUGOSELSKI FAŠNIK 3.OŽUJKA: Prijave počinju sad… do 22. veljače

Grad Dugo Selo, Turistička zajednica Grada Dugog Sela, Pučko otvoreno učilište Dugo Selo organiziraju Dugoselski fašnik 2019. godine. Tradicionalna manifestacija održat će se u nedjelju 3.ožujka u Kolodvorskoj ulici.
Ovogodišnji Dugoselski fašnik će, uz tradicionalno sudjelovanje skupina djece, odnosno dječjeg fašnika, biti i fašnik za odrasle i mjesto dobre fašničke zabave.
Dječji fašnik je revijalnog tipa, sve grupe očekuju jednake prigodne nagrade (slatkiši). Veliki  Fašnik je natjecateljskog tipa. Nakon fašničke promenade i proglašenja pobjednika, slijedi fašnički ples i besplatna konzumacija jela i pića za sve maskirane sudionike.
Organizatori pozivaju sve zainteresirane, male i velike, skupine koje su željne biti dio fašničke atmosfere, da se što prije prijave.
Prijave za dugoselski fašnik traju do 22.veljače 2019. na urednistvo@dugoselska-kronika.hr  putem priložene prijavnice (u prilogu). Dječje fašničke skupine Turistička zajednica Grada Dugog Sela sufinancirat će s 500 kn po skupini, a minimalni broj djece u skupini je 15.
Na sudjelovanje se pozivaju i djeca iz udruga, a TZ Dugo Selo će s 500 kuna sufinancirati po jednu dječju fašničku skupinu iz svake udruge. Minimalan broj djece skupini je 15.
Za odrasle fašničke skupine sufinanciranja nema, no njih očekuju atraktivne nagrade.
To su:

  • Poklon bon 2.500,00 kn
  • Poklon bon 1.500,00 kn
  • Odojak i vino

Na meniju za sve odrasle sudionike Fašnika su kobasice i vino, a za dječje skupine krafne i čaj.
Okupljanje fašničkih skupina bit će u Ulici Matije Gupca, kod ugostiteljskog objekta Stari krovovi, gdje će biti pult za prijavu skupina te formiranje povorke.
Male skupine kreću točno u 14 sati (okupljanje radi formiranja povorke u 13 i 30 sati), a velike u 16 sati (okupljanje radi formiranja povorke u 15 i 30 sati).
Grad Dugo Selo, Turistička zajednica Grada Dugog Sela i Pučko otvoreno učilište Dugo Selo pozivaju sve zainteresirane, male i velike, skupine koje su željne biti dio dugoselske fašničke atmosfere, da se što prije prijave organizatorima. Više informacija na broj telefona 01/2753-419 i 099/2399 400.

PRIJAVNICASkip to content