DUGOSELSKI MLADI NOGOMETAŠI

image001Pioniri NK Dugog Sela su u protekloj sezoni ostvarili vrlo vrijedne rezultate. „MLAĐI PIONIRI“ 2001. godište su u I ligi zauzeli uvjerljivo prvo mjesto sa 25 pobjeda i 1 porazom i gol razlikom 217-9 sa osvojenih 75 bodova iz odigranih 26 utakmica. Ekipa je pokazala da ima veliki potencijal i da se radi o vrlo talentiranoj generaciji.
„STARIJI PIONIRI“ 1999. godište je također nastupala u I ligi NSZŽ, te zauzela vrlo dobro 4 mjesto 18 pobjeda, 2 neriješene, 6 poraza i gol razlikom 126-30 sa osvojenih 56 bodova iz odigranih 26 utakmica. Treba napomenuti da se 2000 godište takmiči u II ligi NSZŽ i da su također osvojili vrlo dobro 4. mjesto. Kategorija „STARIJIH PIONIRA“ je osvajač kupa NS Dugo Selo.
Po završetku prvenstva „MLAĐI „ i „STARIJI“ pioniri su stekli pravo da igraju kvalifikacije za ulazak u viši rang. Ždrijeb je odlučio da naši pioniri igraju protiv vršnjaka NK Radnika iz Sesveta . „MLAĐI PIONIRI su odigrali 0:0, dok su“ STARIJI PIONIRI“ izgubili 0:1, pa su na kraju sretniji bili gosti iz Sesveta.
Za kraj sezone „STARIJI PIONIRI“ su nastupili u Rugvici na turniru i osvojili 1.mjesto.
Svakako trebamo istaknuti kategoriju „LIMAĆI“ koji su sa dječacima 2004 godišta bili prvaci II lige NSZŽ i odigrali odlično cijelu sezonu,a sa dječacima 2003 godišta u I ligi NSZŽ zauzeli vrlo dobro 4.mjesto. Na kraju sezone su također nastupili na vrlo jakom turniru „Legea cup“ u Sesvetama i u vrlo jakoj konkurenciji osvojili 1. mjesto.
Kategorija „PRSTIĆI“ je također nastupila na turniru po završetku sezone u Rugvici i osvojila 3.mjesto.
„KADETI“ I „JUNIORI“ na žalost nisu uspijeli očuvati status u II HNL Središte, ali s obzirom da ovi rezultati „PIONIRA“ ohrabruju možemo se nadati da će se već iduće sezone boriti za povratak kada se popune sa ulaznim godištima.

T.ŠSkip to content