NK Dugo Selo započeo pripreme: U NOVU SEZONU S NOVIM TRENEROM

Nogometaši NK Dugog Sela počeli su pripreme za novu sezonu. Za novog trenera postavljen je Milivoj Bračun, trener s bogatim trenerskim iskustvom kako u HNL tako i u inozemnim klubovima.
Na prvom okupljanju igračima se obratio predsjednik Mladen Vrabec , te naveo da uprava pred igrače ne postavlja nikakve velike ciljeve, ali žele jednu stabilnost i prepoznatljivost , te zadržavanje renomea koji je klub do sada imao. Dodao je da će se uprava nakon skupštine kluba (u rujnu ) osnažiti , te početi osiguravati uvjete za iskorak dalje. Na kraju je svima zaželio dobru i uspješnu sezonu.
Igračima i vodstvu kluba se obratio i zamjenik gradonačelnika Dugog Sela Pavo Jakovljević rekavši da će grad i dalje u okvirima svojih mogućnosti pomagati klubu, te svima zaželio da ih prati pobjednički entuzijazam i dobra atmosfera koji su preduvjeti za dobar rezultat i uspjeh.
Trener Bračun je istaknuo da ekipa ima puno potencijala i nada se da će to i pokazati. Od igrača zahtijeva profesionalni odnos, red i rad.
Okosnicu igračkog kadra čine većinom igrači iz prošle sezone, a to bi stručnom stožeru trebalo olakšati uigravanje momčadi. Veseli činjenica da se mladi igrači koji su ponikli u klubu nalaze u kadru prve momčadi koji bi zajedno sa starijim i iskusnijim igračima trebali biti garancija dobrog i kvalitetnog nogometa.

T.ŠSkip to content