Dva razreda iz OŠ J.Zorića u samoizolaciji – pratit će nastavu na daljinu

Od danas, 8. listopada pa do 19. listopada u samoizolaciji su dva razreda OŠ Josipa Zorića. Radi se o dva četvrta razreda za koje je organizirana nastava na daljinu, obavijestila je roditelje/skrbnike uz upute ravnateljica škole Mara Mamuza na mrežnoj stranici škole.

OBAVIJEST ZA RODITELJE – nastava na daljinu

Ozbiljno, bez panike radimo i učimo u školi, kao da će tako stalno biti, ali se istovremeno i pripremamo kao da će svaki čas započeti nastava na daljinu.

Poštovani roditelji/skrbnici,

u svrhu pravovremenih informacija, obavještavamo vas da je za učenike dva četvrta razreda određena mjera samoizolacije te da od 8. do 19. listopada 2020. sudjeluju u nastavi na daljinu.

Bez obzira na pridržavanje epidemioloških mjera u školi, pozitivni obiteljski kontakti na koronavirus su presudni. U tom kontekstu, molimo vas da bolesnu djecu ne šaljete u školu, već da se konzultirate sa svojim izabranim liječnikom.

Sve važne informacije o zdravstvenom stanju vašeg djeteta proslijedite njihovim razrednicima koji će vas žurno obavijestiti o vremenu i načinu organizacije nastave na daljinu, ukoliko ona bude određena.

Svakodnevno smo u kontaktu s epidemiološkom službom te postupamo prema njihovim uputama i preporukama.

Izostanke s nastave do mjesec dana zbog bolesti učenika kao i do sada opravdava izabrani liječnik.

Pratite mrežnu stranicu škole na kojoj ćemo objavljivati sve važne obavijesti vezane za epidemiološku situaciju i održavanje nastave.

Čuvajmo sebe, svoju djecu i druge!

 

Kontakti:

Služba za epidemiologiju Dugo Selo (radnim danom od 7 do 15 sati)

Telefon: 01 2780 243

Elektronička pošta: epidemiologija.dugoselo@zzjz-zz.hr

Dežurna Epidemiološka služba (nakon 15 sati)

Mobitel: 099 7368784

Ravnateljica:

Mara Mamuza, dipl. defektologSkip to content