Dvije predstave za Noć kazališta u Dugom Selu 17.studenoga – komedije „Julijin balkon“ i „Skupština“

Pučko otvoreno učilište Dugo Selo uključuje se treću godinu za redom u Noć kazališta. Dugoselska kazališna publika moći će, u subotu 17.studenoga u dvorani Preporod,  pogledati dvije predstave. Nova komedija Hit teatra „Julijin balkon“ na programu je u 19 sati. Ulaznica je 30 kuna. Slijedi još jedna komedija i to Teatra Kerekesh „Skupština“ s početkom u 20,30 sati. Cijena za ovu predstavu je 50 kuna.

Ukoliko želite pogledati obje predstave, organizator nudi paket ulaznica po cijeni 60 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u POU Dugo Selo, Josipa Zorića 21a, tel.: 01/2753 419 i knjižari DeNova, Josipa Zorića 23, tel.: 01/2775 500.

Manifestacija Noć kazališta, pokrenuta u Narodnom sveučilištu Dubrava, doživjet će 2018. godine svoje jubilarno, deseto ostvarenje zaredom. Od samog početka održavala se treće subote u mjesecu studenome, tjedan dana prije svakogodišnjeg proglašenja laureata Nagrade hrvatskog glumišta Hrvatskog društva dramskih umjetnika. To je oblik sustavne popularizacije kazališne umjetnosti na svim izvedbenim razinama i za sve dobne skupine koja podiže javnu vidljivost i učinkovito utječe na razvoj publike.

Ovogodišnja, jubilarna manifestacija održat će se 17. studenoga 2018. godine.

Osobita nam je čast objaviti da je Predsjednica Republike Hrvatske pokroviteljica ovogodišnje Noći kazališta.

Manifestaciju podupiru: Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Grada Zagreba i Gradski ured za kulturu.

 Skip to content