Search
Close this search box.

Grad Dugo Selo: 420.000 kuna za izgradnju pomoćnog igrališta s umjetnom travom NK Dugo Selo od Središnjeg državnog ureda za šport

Središnji državni ured za šport donio je odluku o sufinanciranju izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja 22 športske građevine u ukupnom iznosu od 8.749.632,70 kuna. Među najbolje ocijenjenim projektima je i projekt izgradnje pomoćnog nogometnog igrališta s umjetnom travom NK Dugo Selo za koji je Grad Dugo Selo dobio 420.000 kuna. Na Javni poziv Središnjeg ureda za šport prijavljeno je bilo 239 projekta s ukupnom vrijednosti zatraženih sredstava od 108.876.240,05 kuna.
„Grad je u proračunu osigurao sredstva od milijun kuna za građevinske radove na pomoćnom igralištu NK Dugo Selo s umjetnom travom. Prijavom na javni poziv Središnjeg državnog ureda za šport za tu namjenu osigurali smo 420.000 kuna, od traženih 700.000 kuna. Građevinski radovi mogu početi, čim, prema dogovoru Hrvatski nogometni savez osigura umjetnu travu“, rekao je pročelnik odjela za financije i gospodarstvo Dean Dragičević. Ovim projektom ukupne vrijednosti 3 milijuna kuna, uz sufinanciranje HNS-a, omogućilo bi se odvijanje trenažnog procesa tijekom cijele godine, za sve dobne skupine.

Podjeli vijest

Nedavno objavljeno

Skip to content