Grad Dugo Selo: Zemljište u poduzetničkoj zoni za novu investiciju

Ugovor o kupoprodaji nekretnine potpisan je 27. 12. ove godine Uredu gradonačelnika Grada Dugog Sela. Gradonačelnik Nenad Panian potpisao je ugovor o prodaji zemljišta u poduzetničkoj zoni u vrijednosti 449.200 kuna. To je učinio i kupac – Petar Djekić, vlasnik tvrtke „Venera“ koji planira gradnju poslovne hale površine 600 četvornih metara predviđenu za skladištenje i veleprodaju pića te dijelom za uredske prostore. Investitor Djekić napomenuo je kako od 1992. godine vodi Diskont pića „Mario“ u Dugom Selu, a novom investicijom do 2020. godine planira proširenje djelatnosti.
Novim poslovnim objektom već uspješnog dugoselskog poduzetnika i očekivanim radnim mjestima bit će zadovoljan i gradonačelnik Panian , kako je napomenuo, ističući pogodnost lokacije, blizinu željezničke pruge koja će se proširiti novim kolosijekom i kolodvorom. Najavljeno je i spajanje s postojećim cestovnim prometnicama u smjeru Zagreba, čime će se dovoz i distribucija robe obavljati brzo i pogodno u svakom pogledu.
Nadalje, gradonačelnik je izvijestio o zainteresiranosti distributera hrane namijenjene ugostiteljstvu, koji traži prostor za promociju svoje ponude u vidu promotivnog restorana. Promocija uključuje angažman profesionalnih kuhara u pripremi hrane, a uz to predložena je i promocija pića kao cjelovita ponuda ugostiteljskoj djelatnosti.

 Skip to content