Gradu Dugom Selu za projekt „Rekonstrukcija pomoćnog nogometnog igrališta – nabava umjetne trave“ dodijeljena sredstva od oko pola milijuna kuna

Ministarstvo turizma i sporta s gotovo 10 milijuna kuna u 2020. godini sufinancirat će izgradnju ili obnovu 23 sportska infrastrukturna objekta diljem Hrvatske. Odluka o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2020. godini donesena je temeljem provedenog Javnog poziva od 31. prosinca 2019. godine. Prema rezultatima natječaja dodijeljena su sredstva u iznosu od 488.030,40 kuna projektu Grada Dugog Sela „Rekonstrukcija pomoćnog nogometnog igrališta – nabava umjetne trave“, obavještavaju iz Grada Dugog Sela.

Podsjećamo, nakon poništenja prvog natječaja, trenutno je u proceduri drugi natječaj za nabavu umjetne trave. U Gradu se nadaju da će ovaj puta sve proći dobro odnosno bez žalbi i da će tijekom jeseni igralište dobiti umjetnu travu. Više u tekstu Pročelnik D.Dragičević: Ako ne bude žalbi, tijekom jeseni završit će se igralište s umjetnom travom

Vezano za ova dodijeljena financijska sredstva, slijedi potpisivanje ugovora s Ministarstvom turizma i sporta, o čemu će javnost biti obaviještena.

Inače, ulaganja Ministarstva turizma i sporta (do sada od strane Središnjeg državnog ureda za šport) u sportsku infrastrukturu do ovog Javnog poziva bila su u ukupnom iznosu od 21.292.575,70 kuna, a s Javnim pozivom iz 2020. godine iznos je povećan na 30.976.672,60 kuna.

Više informacija uSkip to content