Humanitarna utakmica HNK Hajduk-GNK Dinamo 9. travnja – „Zajedno za Marijana Bujanović i obitelj“

CaptureDruštvo prijatelja Hajduka Dugo Selo organizira humanitarnu akciju „Zajedno za Marijana Bujanović i obitelj“ u cilju prikupljanja novčanih sredstava za teško oboljelog Marijana Bujanović koji je otac 5 djece, te se zbog bolesti i liječenja obitelj našla u teškoj financijskoj situaciji.

Tom prilikom dana 9. travnja s početkom u 20,00 sati u Gradskoj športskoj dvorani Dugo Selo odigrat će se humanitarna nogometna utakmica veterana HNK Hajduk-GNK Dinamo, a sav prihod od ulaznica, koja će koštati 20,00 kun,a ići će obitelji Bujanović. Za veterane Hajduka i Dinama nastupit će legende hrvatskog nogometa Ivica Šurjak, Vilson Đoni, Nenad Pralija, Boris Živković, Marko Mlinarić, Milivoj Bračun, Martin Novoselac, Mario Jozić i mnogi drugi.

Predigra navedenoj utakmici biti će utakmica DPH Dugo Selo-Livanjska zajednica Zagreb a momčad DPH Dugo Selo voditi će legendarni hrvatski izbornik Miroslav Ćiro Blažević.

Ovom prilikom želimo Vas pozvati da se u što većem broju odazovete ovom događaju i da na taj način pomognemo obitelji Bujanović. Pratite nas na našoj facebook stranici „DPH Dugo Selo“ širite vijesti o ovom događaju, lajkajte našu stranicu i pozovite prijatelje, rodbinu, susjede da se odazovu. Na ulazu svi koji to žele moći će se učlaniti u Hajduk putem baze DPH Dugo Selo.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna u pretprodaji moći čete kupiti u CB „Livno“, CB „SOHO“, CB „Numero“, CB „Cult“, CB „Charlie“, tergovini „MM“ Kopčevec.Skip to content