Janja Bambić i Dominik Bičak – zlatna medalja na studentskom prvenstvu Hrvatske u formama

IF

IF

Na 4. taekwondo prvenstvu Hrvatske za studente održanog u Zagrebu 28.svibnja , Janja Bambić (članica Taekwondo kluba Dugo Selo) i Dominik Bičak ( član Taekwondo kluba Rugvica) osvojili su zlatnu medalju u formama za mješovite parove. Oboje su nastupili za ekipu Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.
Osim prvog mjesta u formama za mješovite parove, Janja Bambić osvojila je i srebrnu medalju pojedinačno u formama u kategoriji seniorki.
Osim na studentskom prvenstvu Hrvatske članovi Taekwondo kluba Dugo Selo nastupili su i na 12. memorijalnom turniru „Bljesak 1995 “ u Novskoj.
U kategoriji mlađih kadetkinja i kadeta najuspješniji su bili Lea Grubišić( ml. kadetkinja -47) i Mateo Matijaš ( ml. kadet-47 ) koji su nakon niza borbi osvojili zlatne medalje. Srebrnim medaljama okitili su se Bruno Hrnkaš ( ml. kadet-33) i Matej Mihalić ( ml. kadet -33).
Na 4. otvorenom prvenstvu Hrvatske u formama (Croatia open poomsae ), koji je održan u Zaprešiću ženski poomsae tim Taekwondo kluba Dugo Selo osvojio je brončanu medalju u kategoriji seniorki. To je prva državna medalja za Taekwondo klub Dugo Selo u formama , a za seniorski team Taekwondo kluba Dugo Selo nastupile su Jerneja Bambić, Paula Krsnik i Janja Bambić. Inače Croatia Open Poomsae je uvršten u jedan od pet kriterijskih turnira za izbor tehničke selekcije Hrvatske koja će ove godine nastupiti na 10. Svjetskom taekwondo poomsae prvenstvu.

JKB.Skip to content