Klizači došli na svoje – otvorena 5. sezona klizanja u Dugom Selu!

Uz vatromet i glazbu protekle subote, 30. studenoga, gradonačelnik Nenad Panian otvorio je vrata dugoselskog klizališta prvim nestrpljivim klizačima te time službeno proglasio 5. sezonu klizanja u Dugom Selu otvorenom.

 

„Drago mi je da došao veliki broj djece, ali i odraslih, koja su jedva dočekali vrijeme klizanja. Sva sreća vremenski uvjeti su nas poslužili tako da je led spreman za klizače. No, osim klizanja u Dugom Selu tijekom adventskog, najljepšeg razdoblja u godini – očekuje nas Sveti Nikola koji će darivati djecu u centru grada, tradicionalni koncert dječjih folklornih skupina KUD-a Preporod, Udruženje obrtnika Dugo Selo 14. i 15. priprema sajam, bit će raznih radionica, bit će veselo na Badnjak u centru, a za svu djecu doći će i Djed Mraz“, najavio je gradonačelnik Panian.

Klizalište će raditi kao i proteklih godina, od ponedjeljka do petka od 17 do 21 sat, a vikendom prijepodne od 10 do 13 i poslijepodne od 16 do 21 sat. Cijene su također iste, 10 kuna je ulaznica i 10 kuna najam klizaljki. Za sve one koji nemaju vlastite, ove je godine spremno 150 novih pari klizaljki. Ravnatelj Sportskog centra Dugo Selo Miroslav Škrlec najavio je kako će klizalište biti otvoreno do polovice siječnja sljedeće godine. Radno vrijeme je standardno – ponedjeljka do petka od 17,00 do 21,00 sat, a vikendom prijepodne od 10,00 do 13,00 sati i poslijepodne od 16,00 do 21,00 sat. Cijene su također iste – 10 kuna ulaznica i 10 kuna najam klizaljki. Za sve one koji nemaju vlastite, ove je godine spremno 150 novih pari klizaljki. Naravno, i ove godine bit će organizirane brojne aktivnosti – od škole klizanja za najmlađe, do raznih igri na ledu. Svi koji će se htjeti zagrijati i okrijepiti moći će to učiniti i ove godine – kod adventske kućice uz osiguranu ponudu pića i jela, a najmlađi će moći uživati u prekrasnom božićnom prikazu figura Djeda Mraza i njegovih šumskih pomagača.

 

1.JPG 10.JPG 11.JPG 2.JPG 3.JPG 4.JPG 5.JPG 6.JPG 7.JPG 8.JPG 9.JPG

 Skip to content