Search
Close this search box.

Konačna lista stipendija Zagrebačke županije za školsku godinu 2017./2018. za učenike i studente

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Zagrebačke županije donijelo je Odluku o dodjeli stipendija Zagrebačke županije za školsku godinu 2017./2018. za učenike i studente.

Prema Odluci dodijelit će se 30 stipendija za učenike i 20 stipendija za studente.  Stipendije iznose 500 kuna mjesečno za učenike i 1.000 kuna za studente, a isplaćuju se 12 mjeseci u godini.

Od ukupno 30 stipendija za učenike dodijelit će se:

A) učenicima prema kriteriju izvrsnosti 10 stipendija, od toga do 3 stipendije za zanimanja glazbenog smjera

B) učenicima prema socijalnom kriteriju 10 stipendija te 10 stipendija za deficitarna zanimanja: pediker, kuhar, slastičar, elektroinstalater, elektromehaničar, strojobravar, bravar, limar, alatničar, tokar, tapetar, stolar, instalater grijanja i klimatizacije, vodoinstalater, plinoinstalater, mesar, kemijski čistač, fasader, staklar, krojač, galanterist, elektroničar-mehaničar, armirač, tesar, monter suhe gradnje, zidar, pekar, podopolagač, zlatar, krovopokrivač i izolater.

Od ukupno 20 studentskih stipendija dodijelit će se:

A) studentima prema kriteriju izvrsnosti 10 stipendija, od toga 3 stipendije za zanimanja glazbenog smjera

B) studentima prema socijalnom kriteriju 10 stipendija.

Konačnu listu za dodjelu stipendija Zagrebačke županije možete vidjeti ovdje.

Odgovori na zaprimljene prigovore na privremenu listu stipendista bit će poslani pismenim putem svakom od podnositelja prigovora.

Svečanost potpisivanja Ugovora o stipendiranju Zagrebačke županije za školsku godinu 2017./2018. održat će se u četvrtak, 21. prosinca 2017. godine u hotelu „International“ (Zagreb, Miramarska cesta 24, dvorana Adriatic) s početkom u 10:00 sati.

Podjeli vijest

Nedavno objavljeno

Skip to content