KONCERT DUGOSELSKE GLAZBENE ŠKOLE U HRVATSKOM GLAZBENOM ZAVODU U ZAGREBU 8.PROSINCA

Velika nam je čast pozvati sve Dugoselke i Dugoselce na koncert dugoselskih talenata!

Koncert će se održati 8. prosinca 2017. godine s početkom u 20 sati, u Gundulićevoj 6 u Zagrebu, a u programu će sudjelovati brojni solisti, zbor, komorni sastavi i orkestar Glazbene škole.

Dugoselska glazbena škola može se pohvaliti izuzetnim rezultatima. Izdvajamo 1. mjesta na Europskom folklornom prvenstvu (European Championship of Folklore) 2013. godine, svjetskog kupa (World Cup of Folklore) u Jesolu/Venecija 2016. godine te tri naslova svjetskog prvaka na Svjetskom folklornom prvenstvu (World Championship of Folklore) 2014, 2015. i 2017. godine.

Uz to vrijedi napomenuti da je učenik Glazbene škole Jan Gorišek osvojio 1. mjesto na World Championship of Folklore 2017. godine, Jan Orešić osvojio 1. mjesto na World Cup of Folklore 2016. godine dok je učenik glazbene škole Luka Ivezić službeni državni prvak na tamburi, osvojivši 1. mjesto na Državnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa RH.

Na međunarodnom natjecanju ,,Bistrički zvukolik“ učenica škole Lucija Šarić osvojila je 3. mjesto te specijalnu nagradu EPTAe za najbolju klavirsku izvedbu, dok su učenici Luka Ivezić, Jan Gorišek, Jan Orešić, Stjepan Klarić i Monika Sever osvojili 1. mjesto na međunarodnom natjecanju u Italiji.

 Učenici glazbene škole Luka Ivezić i Jan Orešić, osvojili su 1. nagradu iz komorne glazbe na Regionalnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa RH.Skip to content