Kreće energetska obnova zgrade dugoselske gradske uprave – potpisan ugovor o izvođenju radova

Ugovor o izvođenju radova na energetskoj obnovi zgrade dugoselske gradske uprave potpisali su danas u Maloj vijećnici gradonačelnik Nenad Panian i predstavnici tvrtke NEVING d.o.o. iz Zagreba. Projekt se sufinancira sredstvima Europske unije, iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program konkurentnost i kohezija. Ukupna vrijednost projekta je 3.919.720,05 kuna, a EU sufinanciranje iznosi 1.677.597,99 kuna.  Radovi na energetskoj obnovi vanjske ovojnice objekta će započeti 1. travnja, planirano trajanje je 45 dana.
„Izuzetno mi je zadovoljstvo što smo danas potpisali ugovor o izvođenju radova energetske obnove vanjske ovojnice zgrade gradske uprave s tvrtkom NEVING.

Nakon dugih desetljeća čekanja i ova će zgrada napokon dobiti novu vizuru na zadovoljstvo svih građana, djelatnika gradske uprave te djelatnika županijskih i državnih službi. Zahvaljujem se ovoj tvrtki što su se upustili u ovako zahtjevan projekt i nadam se da će sve ići po planu te da ćemo već na proljeće imati novouređenu zgradu, novog sjaja na ponos svih građana Dugog Sela. Radovi će započeti 1.travnja i trebali bi biti gotovi u roku 45 dana, ovisno o vremenskih prilikama “, izjavio je gradonačelnik Panian dodavši kako je ovo još jedan od projekata Europske unije koji je Grad dobio putem natječaja te najavio energetsku obnovu Glazbene škole koja kreće na ljeto.

Predstavnici NEVING-a zahvalili su na dobrom startu. „Mi ćemo svoje radove izvesti kvalitetno na zadovoljstvo svih građana Dugog Sela“, rekao je direktor tvrtke Krešimir Nevistić.

Potpisivanju ugovora nazočili su zamjenici gradonačelnika Jasminka Kokot Bambić i Nikola Tominac, pročelnik odjela za gospodarstvo i financije Dean Dragičević, pročelnik odjela za prostorno uređenje, zaštitu okoliša, komunalno i stambeno gospodarstvo Marijo Vinko sa stručnom suradnicom Jadrankom Robić.Skip to content