Search
Close this search box.

KVALIFIKACIJE ZA 11. UEFA KUP REGIJA U DUGOM SELU

Od 12.-18.09.2018 grad Dugo Selo je uz grad Zelinu domaćin kvalifikacijskog mini turnir za 11. UEFA KUP REGIJA 2018./2019.u nogometu. Bit će ovo dobra promidžba našeg grada i nogometnog kluba pogotovo ako znamo da se turnir održava u organizaciji Europske nogometne organizacije (UEFA).

U skupini se nalaze četiri nogometna središta iz četiri zemlje. Uz naše Nogometno središte Zagreb koje je predstavnik Hrvatske još se nalaze Ligue de Normandie iz Francuske, FK Nevežis iz Litve i LDZ Cargo/DFA iz Latvije. Na terenima gradskog stadiona u Dugom Selu će se odigrati tri utakmice iz ove skupine.

U srijedu je na rasporedu bila utakmica LDZ Cargo/DFA iz Latvije i Ligue de Normandie iz Francuske u kojoj je momčad iz Francuske visokim rezultatom 8:0 savladala momčad iz Latvije i nametnula se kao jedan od favorita za pobjednika skupine. Na našem gradskom stadionu gledat ćemo još dva susreta od kojih je svakako zanimljiv susret 15.09.2018 u subotu s početkom 16:30 h gdje će na teren izaći momčadi našeg Zagrebačkog nogometnog saveza i LDZ Cargo/DFA iz Latvije i 18.09.2018 u 16:30 h kada je na rasporedu susret između FK Nevežis iz Litve i LDZ Cargo/DFA iz Latvije.

Nadamo se dobroj posjeti i očekujemo dobar nogmet.

T.Š

Podjeli vijest

Nedavno objavljeno

Skip to content