Lucija Šarić učenica Glazbene škole Dugo Selo osvojila 3. mjesto na Međunarodnom natjecanju ,,Bistrički zvukolik”

Nakon osvojene 2. nagrade iz klavira na 54. Regionalnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa, u organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja, Agencije za odgoj i obrazovanje te Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga, Lucija Šarić ponovno je oduševila svojim nastupom i to na međunarodnom natjecanju ,,Bistrički zvukolik” gdje je osvojila 3.mjesto u svojoj kategoriji i posebnu nagradu EPTA-e (European Piano Teachers Association) za najbolju klavirsku izvedbu natjecanja!

Mentor Lucije je mlada magistrica klavira Marta Šimunović, koja je sa Lucijom odradila vrhunski posao. U Glazbenoj školi oduševljeni su nastupom i rezultatom Lucije, te se i ovim rezultatom može zaključiti i prepoznati vrhunski rad sa učenicima/ama u dugoselskoj Glazbenoj školi, koja svojim rezultatima i radom zasigurno zauzima jedno od vodećih mjesta.

Kao potvrda tome svjedoče brojne nagrade učenika glazbene škole a vrijedi napomenuti da će Tamburaški orkestar uskoro nastupiti na Svjetskom folklornom prvenstvu predstavljajući naš grad, Zagrebačku županiju i Republiku Hrvatsku na tom prestižnom svjetskom natjecanju koje će se održati na Crnome moru pod patronatom EAFF i WAFF (službeni partneri UNESCO-a).Skip to content