MARTINSKI DANI: DANAS IMENDANSKI KONCERT RADIO MARTINA – U 20 SATI NASTUPA OPĆA OPASNOST

šator1Započeli su Martinski dani koje organiziraju Grad Dugo Selo, Turistička zajednica grada Dugo Selo, POU Dugo Selo i Radio Martin pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije povodom Dana grada 11. studenoga. Šator na rukometnom igralištu kod POU-a je postavljen, sve je spremno za bogati zabavni dio programa koji će započeti IMENDANSKIM KONCERTOM RADIO MARTINA u 20 sati. Nastupaju Opća opasnost i gošće Ivana Radovniković i Maja Bajamić.

Sutra, subota 8.studenog, na istom mjestu od 10 sati počinju i brojni nastupi i to redom Gimnastički klub Nika, OŠ Ivan Benković, Dječji vrtić Dugo Selo, Dječji vrtić Didi, Dječja dramska skupina Kud-a „Preporod“ , Dugoselski cvrkutići – mali zbor POU-a Dugo Selo. U 11.sati počet će Martinski sajam, u ime pokrovitelja otvorit će ga župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

I nakon otvorenja Sajma na kojem sudjeluje 38 izlagača, većinom OPG-ova iz cijele Hrvatske, nastavit će se glazbeno-scenski program, prije i poslije Humanitarnog kotlića Radio Martina koji je zakazan za točno u podne. Od 19 sati počinje program Gradu za rođendan uz nastup Maje Šuput i gostiju Žige Međimurskog, TS OD SRCA DO SRCA, TO Glazbene škole.

U nedjelju. 9.studenoga. održava se 15. Smotra narodnog stvaralaštva KUD-a „Preporod“, a u ponedjeljak  10.studenog od 19 sati tradicionalni obred krštenja mošta podno stare crkve na Martin bregu uz veliki vatromet. Od nastupa, izdvajamo „Line dance“ u kojem sudjeluje oko 370 djece iz OŠ Ivan Benković koji će plesati na zadanu koreografiju uz tamburašku glazbu, a pridružiti im se u tome mogu svi.

U ponedjeljak 11. studenoga, u centru Grada pod vurom, od 9 do 11 sati trajat će druženje s građanima uz kobasice i mlado vino. U 11 sati počet će misno slavlje povodom Dana župe sv.Martina,

SVI PROGRAMI SU BESPLATNI.

Letak Martinje A4 falcani 1 Letak Martinje A4 falcani 3Skip to content