NEMA SREĆE S „ISTINOM“ U DUGOM SELU: Odgođeno održavanje predstave „Istina“

Zbog upale pluća koju je dobio Vedran Mlikota, glavni glumac u predstavi „Istina“ Glumačke družine „Glumci i Zagvozdu“ i HNK Zadar, koja je večaras trebala biti odigrana u Dugom Selu, odigravanje ove predstava se odgađa.

Pučko otvoreno učilište Dugo Selo, koje je organizator dolaska HNK u Dugo Selo, ispričava se svima koji su kupili karte i večeras željeli uživati u ovoj predstavi.

Predstava će biti odigrana tijekom mjeseca studenog, a o novom terminu njenog održavanja organizator će obavijestiti javnost. Za predstavu će vrijediti već kupljene karte, a oni koji to žele mogu vratiti karte i podići svoj novac, na prodajnom mjestu gdje su ih kupili, ili u Pučkom otvorenom učilištu Dugo Selo.

U želji za isprikom dugoselskoj kazališnoj publici, s obzirom da je ovo već druga odgoda termina odigravanja „Istine“ u Dugom Selu, Pučko otvoreno učilište će svima onima koji ne vrate karte, omogućiti još jednu, besplatnu bonus predstavu, do konca ove godine, uz predoćenje karata za „Istinu“.Skip to content