OBAVIJEST ČAZMATRANSA O PRIJEVOZU SREDNOJŠKOLACA

Čazmatrans Nova, tvrtka koja obavlja javni prijevoz na području svih triju jedinica lokalne samouprave na dugoselskom području objavila je danas obavijest o prijevozu srednojškolaca te novi vozni red koji počinje važiti s početkom nove školske godine.

U obavijesti se ističe da s obzirom da Vlada RH još uvijek nije donijela odluku o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola u razdoblju rujan – prosinac 2015. godine te da će, u uvjerenju da će ta odluka biti ista kao i proteklih godina, do njezinog donošenja, Čazmatrans od 7. do 10. rujna obavljati besplatan prijevoz srednjoškolaca uz određene uvjete.

Naime, učenici koji će prvi puta koristiti prijevoz Čazmatransa (učenici prvih razreda srednje školei ostali koji su do sada putovali na drugi način) pri prijevozu su dužni kod sebe imati potvrdu srednje Skole o upisu u istu, a učenici (od drugog do četvrtog razreda koji već posjeduju stare mjesečne karte od ranije (lipanj, srpanj ili kolovoz 2015.) dužni su tu kartu imati kod sebe prilikom prijevoza.

VOZNI REDSkip to content