OBAVIJEST HRVATSKIM BRANITELJIMA

Hrvatski su branitelji u pravednom i obrambenom Domovinskom ratu očuvali našu slobodu i neovisnost. Njihovo junaštvo i spremnost na žrtvu razlog su naše zahvalnosti i dubokog poštovanja. Trajna je zadaća nas preživjelih da se dostojno sjetimo naših poginulih suboraca-heroja koji su uložili svoje živote i zdravlje, hrabrost i poštenje u temelje Domovine. Ove jubilarne godine organiziraju se dvije manifestacije:

Dana 29. listopada 2018. godine (ponedjeljak) palim braniteljima na Zapadnoslavonskom bojištu odat ćemo počast na komemoraciji koja će se održati kod spomen-obilježja „Trokut“.

Grad Dugo Selo i općine Brckovljani i Rugvica organiziraju besplatan prijevoz, a poslije komemoracije je organiziran ručak za sve goste. Nakon svečanosti planirana je posjeta pojedinim mjestima gdje su ratovali pripadnici 53. sam. bat. ZNG Dugo Selo.

Pozivamo sve dugoselske branitelje i prijatelje da se odazovu ovom komemorativnom činu. Polazak iz Dugog Sela je u 08,00 sati iznad Rukometnog igrališta, a jedan autobus polazi i iz Brckovljana i Rugvice.

Prijave se dostavljaju:

OPĆINA BRCKOVLJANI, Samir Jašarević, 095 884 8662;

OPĆINA RUGVICA, Jadranko Brestovec, 098 972 4121;

GRAD DUGO SELO, Damir Mesić, 098 161 2154.Skip to content