OBAVIJEST O IZDAVANJU PROPUSNICA

OBAVIJEST O IZDAVANJU PROPUSNICA

Stožer civilne zašite izdaje propusnice isključivo osobama koje moraju napustiti područje Grada Dugog Sela iz vitalnih obiteljskih razloga poput: pružanja skrbi djeci ili starijim osobama, kupnje hrane i osnovnih potrepština, obrade poljoprivrednog zemljišta i prijevoz osobe na posao.

Zahtjev za izdavanje propusnice dostavlja se najmanje 1 dan prije dana napuštanja područja Grada Dugog Sela.

Od 02.04.2020. Stožer civilne zaštite Grada Dugo Selo izdavati će e-Propusnice sukladno Odluci o izmjeni i dopuni Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boraka u Republici Hrvatskoj od 1. travnja 2020. godine. Zahtjev za izdavanje e-Propusnice potrebno je dostaviti kroz sustav e-Propusnice koji je dostupan na adresi

https://epropusnice.gov.hr

Stranke koje nisu u mogućnosti dostaviti zahtjev putem sustava e-Propusnice mogu preuzeti obrazac na stranici  https://dugoselo.hr/ te ispunjen obrazac fotografiran ili skeniran sa svom pratećom dokumentacijom dostaviti na mail

jasminka.kokotbambic@dugoselo.hr

U iznimnim slučajevima stranke mogu ispunjeni obrazac zahtjeva i prateću dokumentaciju ostaviti na za to predviđenom mjestu uz dvorišni ulaz u objekt gradske uprave, Ulica Josipa Zorića 1, u vremenu od 9:00 do 11:00 sati. Tako predani zahtjevi mogu se preuzeti drugi dan na istom mjestu.

Uz zahtjev za izdavanje propusnice potrebno je dostaviti sljedeću dokumentaciju kojom se potvrđuje opravdanost napuštanja područja Grada Dugog Sela:

  • preslika osobne iskaznice podnositelja zahtjeva,
  • liječnička dokumentacija od osobe kojoj je potreban prijevoz za medicinsku skrb,
  • preslika osobne iskaznice ili drugog adekvatnog dokumenta osobe koje zahtijeva skrb,
  • vlasnički list za obradu poljoprivrednog zemljišta,
  • propusnica poslodavca za osobu kojoj je potreban prijevoz na posao.

 

Dugo Selo, 02. travanj 2020.

ZAHTJEV ZA IZDAVANJE PROPUSNICA – e-PropusnicaSkip to content