OBAVIJEST O REGULACIJI PROMETA ZA BLAGDAN SVIH SVETIH

S obzirom na veliko prometno opterećenje na prometnicama na Novom groblju u Dugom Selu, dana 31.10.2020. i 01.11.2020. godine, uoči i na Dan svih svetih, bit će uspostavljena posebna jednosmjerna regulacija prometa, na način da se prema Novom groblju dolazi Kozinskom ulicom – ulaz prema groblju (dio Marijanske ulice), te Marijanskom ulicom iz Ulice Ante Starčevića, a izlaz na Šaškovečku ulicu ulicom Bencek, te izlaz na Ulicu Ante Starčevića ulicom Alejom tišine. Ova privremena regulacija prometa uspostavlja se u vremenu 31.10.2020. godine od 12,00 sati do 01.11.2020. godine do 19,00 sati.
U vrijeme posebne regulacije prometa djelatnici Policijske postaje Dugo Selo povremeno će vršiti nadzor nad istim.
Posebno napominjemo da je Stožer civilne zaštite Grada Dugo Selo, uzimajući u obzir složenu protu epidemiološku situaciju, zamolio sve građane da posjete grobljima obave prije Dana svih svetih, te da je prilikom posjeta potrebno pridržavati se osnovnih mjera za sprječavanje širenja zaraze bolešću COVID-19 (koronavirus), a to su: minimalna socijalna distanca na otvorenom prostoru od 1.5 m za sve posjetitelje svih lokacija groblja osim članova iste obitelji/skupine, ali ne veće od 3-4 posjetitelja, higijena ruku, te nošenje zaštitnih maski da bi se smanjila udaljenost za kapljično širenje bolesti.
Ulaz na groblje nije dozvoljen osobama s povišenom temperaturom, osobama koje kašlju ili imaju druge simptome bolesti COVID-19.
Ne preporuča se obilazak groblja osobama starije životne dobi i osobama drugih rizičnih skupina.

 

Grad Dugo SeloSkip to content