Odigrane utakmice 3. kola u stolnoteniskim ligama: Pobjede za sve ekipe STŠK Dugo Selo

STŠK 3.koloUtakmice 3. kola u svim stolnoteniskim ligama odigrane su 31.listopada. Bio je ovo iznimno uspješan nastup svih naših ekipa koje su kolo završile sa stopostotnim učinkom.

Prva muška ekipa koja nastupa u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi Zapad gostovala je u Velikoj Gorici i Zagrebu. U prvom nastupu protiv ekipe STK Velika Gorica – Stanfar izborena je maksimalna pobjeda rezultatom 4:0. Drugi susret odigran je u Zagrebu protiv ekipe STK Industrogradnja – Dugoselci su pobijedili rezultatom 4:2. Za ekipu su nastupili: Luka Martinek, Mislav Martinek i Matej Murat. Nakon odigranog 3. kola Dugoselci se nalaze na vrhu tablice na diobi prvog mjesta.

Djevojke u 1. Hrvatskoj ligi Zapad za žene nastupile su po prvi put ove sezone na domaćem parketu protiv ekipe STK Sveti  Jakov iz Jadranova. Dugoselke su izborile svoju prvu ovosezonsku pobjedu rezultatom 4:2. Za ekipu su nastupile: Ana Murat, Ivona Knezović i Klara Cakol. Druga muška ekipa koja nastupa u sastavu: Tomislav Nagy, Roman Budek i Luka Dragun nastupa u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi i dalje sa stopostotnim učinkom, jedina neporažena ekipa poslije odigranog trećeg kola. Dugoselci su u svojoj dvorani svladali ekipe STK Klek iz Ogulina i STK Dugu Resu, obje rezultatom 4:3.Skip to content