Pobjednici mini zimskog turnira hokeja na ledu – Savski lađari!

Dugoselsko klizalište uz Gradsku sportsku dvoranu sinoć je bilo poprište zanimljivog, zabavnog, sportsko-zimskog okršaja – hokeja na ledu, ali bez klizaljki!

Pet ekipa – Udruga Savski lađari, Moto klub Dugo Selo, DVD Dugo Selo, DVD Rugvica i šarolika ekipa pod nazivom „Hrabri Pero“ opremljeni hokejaškim štapovima, krpenom lopticom umjesto paka i bez klizaljki – odigrala su pravi mini hokejaški turnir. Srčani natjecatelji u prijateljskoj, zabavnoj atmosferi unatoč temperaturnim minusima priredili su za malobrojnu, ali navijački glasnu, publiku – pravi mali spektakl. Pobjedu su odnijeli uigrani i iskusni Savski lađari, druga je ekipa odlično istreniranog Hrabrog Pere, dok su treći neustrašivi dugoselski Bajkeri. Inače odlični vatrogasci sa svojom opremom, posebice njihovom obućom koja se (previše) klizala, jednostavno nisu imali previše šansi – tako da su i rezultati u ovom slučaju izostali, no vjerujemo da će sljedeći put biti glavni pretendenti za pobjedničko postolje.

Nakon hokeja održano je i potezanje užeta, a najviše spretnosti na ledu i snage pokazala je, ponovo, ekipa Savskih lađara, drugoplasirani su „bradati muži“ dugoselski Bajkeri, dok su trećeplasirani…izgubljeni u zapisniku.

Potrebno je istaknuti kako je ovo natjecanje nastavak ledenih igri organiziranih u sklopu manifestacije „Anđelek fest“ Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo te je ovaj put organizirano na inicijativu Gradske sportske dvorane Dugo Selo te u suradnji i uz pomoć udruga sudionica ovog turnira. Svi oni su se nakon turnira, koji je potrajao do kasnih noćnih sati, okrijepili kuhanim vinom i kobasama, prisjećajući se uz smijeh zabavnih trenutaka turnira…

1.JPG  11.JPG  13.JPG  20.JPGSkip to content