PONOVNA OBAVIJEST RODITELJIMA UČENIKA OSNOVNIH ŠKOLA o sufinanciranju nabave školskih udžbenika i nastavnih sredstava za šk. godinu 2016/2017.

Obavještavaju se roditelji učenika osnovnih škola, s prebivalištem na području Grada Dugog Sela, da do 30. rujna 2016. godine, mogu podnijeti zahtjev za isplatu pomoći za nabavu školskih udžbenika i nastavnih sredstava, sukladno Odluci Gradonačelnika o sufinanciranju nabave školskih udžbenika i nastavnih sredstava za šk. godinu 2016/2017., od 25. srpnja 2016. godine.

Novčanu potporu za nabavu školskih udžbenika i nastavnih sredstava mogu ostvariti roditelji učenika osnovnih škola, s prebivalištem na području Grada Dugog Sela,  čiji prihod za protekla tri mjeseca po članu zajedničkog kućanstva ne prelazi 1.800,00 kuna mjesečno, u sljedećim iznosima:

                   – za učenike od 1 – 4. razreda     – u iznosu od 300,00 kn po učeniku

                    – za učenike od 5 – 8. razreda      – u iznosu od 700,00 kn po učeniku.

Obrasci zahtjeva i izjave o članovima zajedničkog kućanstva mogu se preuzeti osobno u Gradu Dugom Selu, J. Zorića 1 (potkrovlje) ili na službenoj stranici Grada: www.dugoselo.hr.

Zahtjevi sa propisanom dokumentacijom zaprimaju se do 30. rujna 2016. godine, a nepotpuni i nepravovremeni zahtjevi neće se razmatrati. Propisane potvrde o redovnom školovanju za učenike srednjih škola i redovne studente potrebno je priložiti zahtjevu, dok za učenike osnovnih škola potvrde nisu potrebne (dostavit će ih osnovne škole).

Za eventualne informacije  možete se obratiti Upravnom odjelu za društvene djelatnosti  Grada Dugog Sela, soba br. 6 (potkrovlje)  ili na tel. 01/2755-680; e-mail: drustvene-djelatnosti@dugoselo.hr .

 

 

                                                                                                                      Grad Dugo SeloSkip to content