Posljednji ljetni vikend rezervirajte za Moto party na Martin Bregu

13631625_1367729026577208_5154718309694764158_nPo prvi puta na najljepšoj gradskoj lokaciji, podno staromartinske crkve na Martin Bregu, Moto klub Dugo Selo u rujnu organizira dvodnevni bajkerski party. Brojne motoriste i predstavnike moto klubova iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja, kao i građane koji su pozvani na još jednu odličnu dugoselsku bajkersku feštu – 16. i 17. rujna očekuje nekoliko rock koncerata, obilje povoljne cuge i klope, različite moto igre i brojni zabavni sadržaji uz go-go plesačice.

Kako najavljuju organizatori – u petak, 16. rujna u večernjim satima planiran je nastup grupe TANTRA iz Varaždina i BLOCKBUSTER band iz Bjelovara, dok će u subotu 17. rujna posjetitelje zabavljati WANTED 5 i PROBLEM CHILD, uz predgrupu. Tog posljednjeg ljetnog vikenda MK Dugo Selo planira i defile motorista koji će se kretati od Martin Brega do susjedne općine Rugvica, a za sudionike defile planirana je besplatna okrjepa grahom. Za motoriste je također planiran i moto kamp na Martin Bregu koji će biti omogućen od petka do nedjelje ujutro, kada je planirano zatvaranje Moto party-a.

Organizatori ističu da se radi o novom terminu moto proslave koji se više neće održavati u listopadu (tzv. winter party), kao proteklih godina, već u ovom terminu. Ta činjenica ih osobito veseli jer moto sezona je u punom jeku, a i na vremenske prilike još uvijek su ljetne. Za očekivati je da će se tog vikenda u našem gradu održati jedan vrlo dobar, ako ne i odličan party.Skip to content