POU Dugo Selo poziva na „Noć žena“ 10. ožujka: Romantična večer uz glazbeno poetski cabaret „Adam i ona“ i crvene ruže

Pučko otvoreno učilište Dugo Selo i ove godine, povodom Dana žena, organizira „Noć žena“. Večer glazbe i romantike održat će se 10. ožujka. U Dvorani „Preporod“ odigrat će se glazbeno poetski cabaret „Adam i ona“ s početkom u 20 sati. Nakon predstave svi su pozvani u obližnji Caffe bar „Gold“ na mali domjenak. U ponudi će biti fini sirevi Obiteljske sirane Kusanovec koji će se sljubljivati s odličnim vinom. Također, bit će i slatkog iznenađenja…  Žene očekuje i prigodan dar – crvena ruža.
Kao i lani, i ove godine obavezan je crveni ruž za žene i leptir mašna za muškarce.
Stoga, ne propustite ovaj lijepi događaj. Autor cabareta „Adam i ona“ i glavni glumac je vrhunski vokal Adam Končić, na klaviru ga prati Oliver Belošević. Predstava je svojevrstan povratak u prošlost grada Zagreba u kojoj su na repertoaru pjesme nastale 30 – tih godina prošlog stoljeća, ljubavnu poeziju poznatih pjesnika, te priče i anegdote vezane na vječnu temu muško – ženskih odnosa.
Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti u Pučkom otvorenom učilištu Dugo Selo, tel. 01/2753 419 i knjižari Denova, tel. 01/2775 500. U cijenu ulaznice je uključena i besplatna konzumacija pića za žene u Caffe baru „Gold“.Skip to content