Poziv na humanitarnu plesnu radionicu Savjeta mladih Dugo Selo 11. ožujka

Nakon iznimno uspješne prve humanitarne plesne radionice u prosincu za Bolnicu u Bistri, povodom Međunarodnoga dana žena Savjet mladih Grada Dugog Sela i Studentska linija za rijetke bolesti Medicinskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu organiziraju humanitarnu plesnu radionicu.
Plesna radionica dio je ciklusa online predavanja “Upoznaj rijetke!” koja, osim predavanja tijekom ožujka i plesne radionice, uključuje i pub kviz za studente. Tema je bulozna epidermoliza, rijetke bolesti koju karakterizira osjetljivost kože koja na svaki dodir reagira mjehurima i ranama. Stoga ovaj mjesec posvećujemo “djeci leptirima” koji od te bolesti i boluju.
Online-predavanje na kojem možete naučiti više o samoj bolesti održat će se u subotu 11. ožujka ujutro, pub kviz u Zagrebu u večernjim satima, a plesna će se radionica održati također u subotu 11. ožujka u Dugom Selu u 18 sati. Sav prihod od kotizacija za pub kviz i plesnu radionicu donirat ćemo Društvu oboljelih od bulozne epidermolize.
Tema ove radionice je cha-cha-cha, latinoamerički ples s kojim se javnost može upoznati u TV-showu “Ples sa zvijezdama”!
11. ožujka od 18 do 19.30 sati
Glazbena škola Dugo Selo
Radionica je namijenjena djevojkama u dobi od 18 do 35 godina, a plesno iskustvo kao ni plesni partner NISU POTREBNI!
KONCEPT RADIONICE
18 – 18.10 uvod i zagrijavanje
18.10 – 18.30 osnovni korak cha cha cha
18.30 – 19.25 kratka koregirafija na pjesmu “Flowers” pjevačice Miley Cyrus
19.25 – 19.30 istezanje
Prijave su obavezne, a prijaviti se možeš klikom na poveznicu 
Vidimo se!


Skip to content