Predstava „Muškarci.hr“ dobila dodatni termin zbog velike zainteresiranosti dugoselske publike

Muškarci su odlučili kako je krajnje vrijeme za uzdići se i odgovoriti ženama na pozornici. Predstava za mušku, ali isto tako i žensku publiku, „Muškarci.hr“ dolazi u nedjelju 29. listopada u Dugo Selo.

Zbog rasprodane dvorane za predstavu u 20 sati i velike zainteresiranosti dugoselske publike za scenski humor s područja kulture, „Muškarci.hr“ dobili su još jedan termin. Glumci će prvi puta izaći na pozornicu dvorane Preporod u 18 sati te kasnije u 20 sati. Svi koji nisu stigli ugrabiti svoje ulaznice za kasniji termin, Pučko otvoreno učilište Dugo Selo pobrinulo se da nitko ne ostane zakinut. Informacije vezane uz ulaznice nalaze se na dnu teksta, a karte će se moći kupiti u na sajmu antikviteta 28. listopada u Kolodvorskoj ulici, prolaz kod Male galerije.

 

Predstava „Muškarci.hr“ u Dugom Selu u dva termina: „nama muškarcima kod žena je važna samo jedna stvar… ljubav.“

Naime, ovdje se ne radi o „muško-ženskom ratu“ koji se vodi među spolovima od početka vremena i vječnim raspravama o superiornosti istog, već o jednostavnom izlaganju muškaraca u vidu kazališne predstave kao odgovora na  uspjeh ženske verzije, naziva „5žena.com“.

„Pokušali smo biti korektni i prema ženama i prema sebi, a zapravo smo ponajviše bili samokritični. Više smo išli na to da prikažemo svoju ovisnost o njima bez obzira koliko ih pokušavamo kritizirati, ali nekako se uvijek sve vrati na nas i mi ispadnemo krivi“ –  ističe glumac Goran Grgić za portal Scena.hr.

 

Poznata hrvatska imena na dugoselskoj pozornici

Za produkcijski dio zaslužan je Roman Šušković-Stipanović, a pod redateljskom palicom Marija Kovača iza kojih je preko tridesetak predstava, zabava je zagarantirana. Ispred publike na pozornici dvorane Preporod istupit će uz Grgića, Boris SvrtanFilip Detelić ili Andrija Dojkić te Amar Bukvić ili Živko Anočić.

Predstava je svoju praizvedbu imala u veljači ove godine na Sceni Vidra, što je svrstava u grupu najnovijih kazališnih djela, ujedno i prvo koje će istupiti ove jeseni na dugoselskoj pozornici u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo.

„Nas četvorica odlučili smo predstavom reći pravu istinu o ženama, ali prije svega o nama samima, jer nam nije strano biti samokritičnima, i to: realno, logično, objektivno i argumentirano.Svojim dolaskom na našu predstavu, bez obzira kojeg ste spola, pokazat ćete da zagovarate ravnopravnost spolova i razumijete i uvažavate razlike između muškaraca i žena koje naše živote čine dinamičnim i lijepim. Nama muškarcima kod žena je važna samo jedna stvar… ljubav“ – Muškarci.hr (izvor, scenavidra.hr).

 

Prodaja ulaznica po cijeni od 50,00 kuna u Pučkom otvorenom učilištu Dugo Selo, Josipa Zorića 21a, tel.: 01/2752 419 i knjižari Denova, Josipa Zorića 23, tel.: 01/2775 500 te na sajmu antikviteta u Kolodvorskoj ulici 28. listopada.

 

Denis RemenarSkip to content