Predstava za djecu – Interaktivni lutkarski mjuzikl „Pravi prijatelj“ 26. veljače

Dan nakon Dječjeg dugoselskog fašnika, 26. veljače s početkom u 17 sati u dvorani KUD-a „Preporod“ održat će se zanimljiva predstava za djecu – interaktivni lutkarski mjuzikl “Pravi prijatelj” u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo.

Karte će u opticaju biti od srijede, po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u POU Dugo Selo, J.Zorića 21 a (2753-419) kao i u knjižari DeNova (2775-500).

Ovaj zanimljivi lutkarski mjuzikl kazališta Produkcija Z, sadrži čak 18 originalnih songova govori o pravim vrijednostima, prijateljstvu i dobrim djelima koje od malena trebamo činiti jedni drugima. Dječak Marko želi za prijatelja neku poznatu osobu. Mudra vila ga odvede u Bajkosvijet, a Darko mu pravi društvo. Putem sretnu Pinokija, Mačka u čizmama, Petra Pana i druge likove iz bajki, Darko pomaže Marku, savjetuje ga, pazi na njega i štiti ga. Na povratku iz Bajkosvijeta, Marko i Darko shvate da su jedan drugome pravi prijatelji. Kroz niz zanimljivih situacija praćenih pitkim songovima djeca će prepoznati vrline pravog prijatelja. Produkcija Z je kazalište s najvećim ukupnim brojem izvedbi predstava u Hrvatskoj u protekle četiri sezone prema DZS-u RH.Skip to content