Search
Close this search box.

Predstavnici Grada Dugog Sela i Stožera civilne zaštite posjetili samoborske kolege

Predstavnici Grada Dugog Sela i Stožera civilne zaštite posjetili samoborske kolege – tema razgovora rad i organizacija sustava civilne zaštite

 

Načelnik Stožera civilne zaštite Grada Samobora Petar Burić danas je, zajedno sa svojim zamjenikom Krunoslavom Znikom, u prostoru Centra civilne zaštite ugostio načelnika stožera Civilne zaštite Grada Dugo Selo Nikolu Tominca te pročelnika Upravnog odjela za pravne poslove, društvene djelatnosti i protokol Grada Dugo Selo, Borisa Savića.

„S obzirom da Grad Dugo Selo kreće u reorganizaciju sustava civilne zaštite na svom području u posjet su nam došli kako bismo ih upoznali s radom i organizacijom našeg sustava civilne zaštite, jer naš je sustav, kako su i sami naglasili, jedan od najboljih u Zagrebačkoj županiji.

Drago nam je da je Samobor i u ovom području primjer dobre prakse te da su kolege iz Dugog Sela to prepoznale. I dalje im stojimo na raspolaganju ako će zatrebati savjet ili pomoć oko reorganizacije sustava civilne zaštite“, prenosimo izjavu Burića, ujedno i zamjenika gradonačelnice Samobora, s njegovog FB profila.

Podjeli vijest

Nedavno objavljeno

Skip to content