Prijam najuspješnijih sportaša Dugog Sela: Čestitke i zahvale

Predstavnici Grada – zamjenici gradonačelnika Nenada Paniana, Jasminka Kokot Bambić i Nikola Tominac, primili su 3. listopada mlade dugoselske sportaše prenijevši im čestitke i od gradonačelnika N. Paniana, koje je zbog obveza bio spriječen u dolasku. Pročelnik za društvene djelatnosti Veljko Bertak predstavio je dopredsjednika Zajednice sportskih udruga Zvonka Kaleba i tajnika Franju Končića. Svi su oni sa zadovoljstvom čestitali najuspješnijim natjecateljima u rukometu, stolnom tenisu, taekwondou u svim kategorijama zahvalivši im što su uspješno predstavljali boje Grada Dugog Sela. Zahvale su upućene i roditeljima, koji su uz potporu svojoj djeci značajno pridonijeli u sufinanciranju troškova.
Tako su ovom prigodom pohvaljeni vrhunski rezultati sljedećih sportaša, uz prigodne nagrade:
1. Dječaci rođeni 2002.g. Muškog rukometnog kluba Dugo Selo završili su redovno natjecanje na 1. mjestu i tako izborili završnicu Prvenstva Hrvatske koja se održala u svibnju 2018.g. u Umagu, a gdje su osvojili naslov prvaka Hrvatske u natjecateljskoj sezoni 2017/2018.
Momčad čine: Dominik Kuzmanović, Luka Brezinščak, Dominik Čičak, Zvonimir Deronja, Fabijan Grubišić, Patrik Hršak, Anto Agatić, Leo Lisica, Josip Bendra, Zlatko Raužan, Dominik Šuker, Ivan Lisica, Ingo Činkl, Arijan Gavranović, Petar Bjelajac, trener: Matej Mišković.

2. Luka Martinek iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo osvojio je 1. mjesto pojedinačno i 1. mjesto u paru na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji U-21, koje se održalo 5. veljače 2018.g. u Svetom Martinu na Muri.

3. Ivor Ban iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo osvojio je 3. mjesto pojedinačno i 1. mjesto u paru na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji U-21, koje se održalo 5. veljače 2018.g. u Svetom Martinu na Muri.

4. Mislav Martinek iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo osvojio je 2. mjesto u mixu na pojedinačnom Prvenstvu Hrvatske u kategoriji seniora, koje se održalo 2. do 4. ožujka 2018.g. u Svetom Martinu na Muri.

5. Mara Markovanović iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo osvojila je 3. mjesto pojedinačno i 3. Mjesto u mixu na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske u kategoriji kadeta i mlađih kadeta, koje se održalo 18. do 20. svibnja 2018.g. u Dugom Selu.

6. Luka Zlatkov iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo osvojio je 3. mjesto u paru na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske u kategoriji kadeta i najmlađih kadeta, koje se održalo 18. do 20. svibnja 2018.g. u Dugom Selu.

7. Luka Tepeš iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo osvojio je 3. mjesto u mixu na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske u kategoriji kadeta i najmlađih kadeta, koje se održalo 18. do 20. svibnja 2018.g. u Dugom Selu.

8. Luka Zlatkov iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo osvojio je 2. mjesto pojedinačno, 1. mjesto u paru te 1. mjesto u mixu na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske u kategoriji juniora i mlađih kadeta, koje se održalo 25. do 27. svibnja 2018.g. u Osijeku.

9. Ana Murat iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo osvojila je 3. mjesto pojedinačno i 3. mjesto u paru na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske u kategoriji juniora i mlađih kadeta, koje se održalo 25. do 27. svibnja 2018.g. u Osijeku.

10. Petra Bulić iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo osvojila je 3. mjesto u paru na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske u kategoriji juniora i mlađih kadeta, koje se održalo 25. do 27. svibnja 2018.g. u Osijeku.

11. Ekipa juniorki iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo (Ana Murat, Petra Bulić i Antonela Papak) osvojila je 2. mjesto ekipno na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske u kategoriji juniora i mlađih kadeta, koje se održalo 25. do 27. svibnja 2018.g. u Osijeku.

12. Ekipa najmlađih kadetkinja iz Stolnoteniskog športskog kluba Dugo Selo (Mara Markovanović, Lana Bebek, Mia Horvatiček i Nikolina Pužek) osvojila je 3. mjesto ekipno na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji najmlađih kadeta i kadetkinja, koje se održalo 18. do 20. svibnja 2018.g. u Dugom Selu.

13. Sebastijan Zečević iz Taekwondo kluba Dugo Selo osvojio je 2. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji kadeta, koje se održalo 16. lipnja 2018.g. u Omišu.

14. Lea Grubišić iz Taekwondo kluba Dugo Selo osvojila je 3. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji kadeta, koje se održalo 16. lipnja 2018.g. u Omišu.

15. Matej Mihalic iz Taekwondo kluba Dugo Selo osvojio je 3. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji kadeta, koje se održalo 16. lipnja 2018.g. u Omišu.

16. Mateo Matijaš iz Taekwondo kluba Dugo Selo osvojio je 3. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji kadeta, koje se održalo 16. lipnja 2018.g. u Omišu.Skip to content