ZAVRŠIO USPJEŠNIJI I AKTRAKTIVNIJI 2.DUGO SELO OPEN

U subotu, 29.rujna, održan je 2.Dugo Selo open u organizaciji Taekwondo kluba Dugo Selo.

Nastupilo je 211 natjecatelja iz 26 klubova.

Ove godine imali smo dvije gostujuće države. Iz Bosne i Hercegovine nastupili su natjecatelji iz kluba „Mogone Livno“, a posjetili su nas čak i gosti iz kluba „Ceongsim“ iz Južne Koreje pod vodstvom trenera Bumsoo Parka.

Natjecanje je održano u sportskim borbama i kicku ( za najmlađe ), u kategorijama limača, mlađih kadeta, kadeta i od ove godine u kategoriji juniora.

Iz Tk „Dugo Selo“ na natjecanju je sudjelovao 41 natjecatelj.

Zlato su osvojili: Sebastijan Zečević, Lea Grubišić, Leon Josipović, Ivona Bačani i Lea Ištvanić, srebro: Srećko Zdunić, Dorijan Dedić, Paula Brekalo, Karlo Kralj, Tena Miletić, Filip Tominac, David Pakšec, Teo Matković, Marko Malus i Franka Batalo, a broncu: Matija Bertek, Nina Jadanec, Ivano Cvjak, Zvan Milisavljević, Toni Pakšec, Hana Magić, Antonio Kolić, Mario Ilija Prkić, Dora Bertek, Tomo Jajčan, Mihael Kralj i Nikola Kosko.

Ekipni prvak turnira je Tk „Dugo Selo“, odmah iza slijedi Tk „Susedgrad Sokol“ iz Zagreba, a 3.mjesto ekipno zauzeo je Tk „Vrbovec“

Dugo Selo je također zauzelo 2.mjesto u kategorji limača i kadeta, a 3.mjesto u kategorijama juniora i kicka.

Turnir je očekivano uspješno završio, a gostovanjem Koreanaca oduševio natjecatelje i posjetitelje.

Nadamo se da će svaki slijedeći turnir biti atraktivniji i posjećeniji, a za to će se sigurno pobrinuti organizatori Tk „Dugo Selo“. Cilj je da ovaj turnir postane jedan od najboljih i najjačih turnira u Hrvatskoj.Skip to content