Prijave za prezentaciju „Hrvatska gospodarska komora i Hrvatski zavod za zapošljavanje u susret poduzetništvu“

Prezentacija iz ciklusa „Hrvatska gospodarska komora i Hrvatski zavod za zapošljavanje u susret poduzetništvu“ koju HGK – Komora Zagreb, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područnim uredom Zagreb, gradskim upravama i Zagrebačkom županijom, organizira u gradovima Zagrebačke županije.

Prezentacija za područje Dugog Sela će se održati u utorak, 17. ožujka 2015. godine u 13.00 sati, u dvorani u Gradskoj vijećnici Grada Dugog Sela, ulica Josipa Zorića 1, I kat.

Na prezentaciji će se poslodavcima i svim zainteresiranima predstaviti:

  • usluge i aktivnosti Hrvatske gospodarske komore, mogućnosti korištenja EU fondova za poduzetnike te programi Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR),

  • mjere aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje,

  • potpore Zagrebačke županije za poduzetnike.

Prezentacije se organiziraju s ciljem upoznavanja članica i zainteresiranih s uslugama HGK, posebno novima (Poduzetnik – izvoznik, Moj EU projekt vaučer, Tenderi, mobilni timovi …), s uvjetima i načinima korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja koje se provode u 2015., kao i dobivanja informacija o konkretnim potporama HBOR-a i Zagrebačke županije za poduzetnike.

Pozivamo vas da se odazovete ovoj prezentaciji te aktivno uključite u raspravu i svojim pitanjima i prijedlozima doprinesete kvaliteti naših usluga.

Za dodatne informacije možete kontaktirati Davorku Car, višu stručnu suradnicu Komore Zagreb na e-mail: dcar@hgk.hr, tel: 4606 800 ili fax: 4606 803. Putem priloženog obrasca potvrdite Vaš dolazak najkasnije do ponedjeljka, 16. ožujka og. do 12.00 sati.

Prijavnica-Dugo SeloSkip to content