Proglašeni najbolji športaši Grada Dugog Sela: NAJBOLJI U 2016. GODINI MARA BUDIĆ I LUKA MARTINEK

Zajednica športskih udruga Grada Dugog Sela i ove je godine održala svečanost proglašenja najboljih športašica i športaša za prethodnu godinu, a svečanost je održana u Gradskoj športskoj dvorani u Dugom Selu. Uvodno, na svečanosti je govorio predsjednik ZŠU Dugo Selo Branko Deronja naglasivši kako je trenutačno u Zajednicu uključeno 17 sportskih kolektiva s gotovo tisuću aktivnih sportaša. Pohvale zajednici izrazio je i gradonačelnik Grada Dugog Sela, naglasivši kako je Dugo Selo prvo u županiji, a i među najboljima u Hrvatskoj po izdvajanjima za šport, te da ne začuđuju uspjesi koje ostvaruju dugoselske športašice i športaši. Na koncu prisutne je pozdravio i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, dodajući kako je i županija prepoznala i kako financijski prati uspjehe dugoselskih športašica i športaša.

Uslijedila je dodjela priznanja za najbolje športašice i športaše u prethodnoj godini u Gradu Dugom Selu.  Športskim nadamau ženskoj kategoriji proglašene su: Katja Vuković iz ŽRK Dugo Selo, Mara Markovinović iz S.T.Š.K. Dugo Selo, Manuela Pranjić iz Taekwondo kluba Dugo Selo, Lea Grubišić iz Taekwondo kluba Dugo Selo, Ema Novosel iz ŽRK Dugo Selo, Paula Brekalo iz Taekwondo kluba Dugo Selo, Renata Pavić iz ŽRK Dugo Selo, Gabrijela Spajić iz OK Dugo Selo i Martina Brnjaković iz ŽRK Dugo Selo.

U muškoj kategoriji: Sandi Zulić –iz NK Dugo Selo, Mihael Varga iz Kyokushin karate kluba Dugo Selo, Bartol Romić iz TennisLab Dugo Selo, Josip Šarić iz MRK Dugo Selo,

Luka Tepeš iz S.T.Š.K. Dugo Selo, Leo Sever iz Kyokushin karate kluba Dugo Selo, Luka Zlatkov iz S.T.Š.K. Dugo Selo, Mateo Matijaš iz Taekwondo kluba Dugo Selo, Ivan Tomislav Marijan iz NK Dugo Selo, Marko Kolovrat iz MRK Dugo Selo, Luka Dragun iz S.T.Š.K. Dugo Selo, Kristijan Kuprešak iz KK Dugo Selo, Ivan Agatić iz NK Dugo Selo,

Dominik Kuzmanović iz MRK Dugo Selo, Luka Vranić iz MRK Dugo Selo, Fran Lepotinec iz NK Dugo Selo, Andrija Raić iz MRK Dugo Selo, Bernard Vranić iz KK Dugo Selo, Lovro Žutak iz NK Dugo Selo, Filip Lerotić iz Kyokushin karate kluba Dugo Selo i Bruno Hrnkaš iz Taekwondo kluba Dugo Selo.

Sara Radošić i Kyokushin karate kluba Dugo Selo imenovana je najboljom sportašicom u kategoriji 2006. godišet i mlađe, a u muškoj kategoriji ista je titula pripala Andreju Papku iz STŠK Dugo Selo. U kategoriji mladih športašica rođenih 2004. i 2005. najboljom je proglašena Antonela Papak i STŠK Dugo Selo, a u muškoj kategoriji Tian Borovec iz MRK Dugo Selo. U konkurenciji godišta 2002. – 2003. najbolji su Paula Jakševim iz ŽRK Dugo Selo i Fabijan Grubišić iz MRK Dugo Selo. U kategoriji 2001. godišta Ana Murat iz STŠK Dugo Selo i Filip Mavrić iz Kyokushin karate kluba. U konkurenciji rođenih 1999. godine najbolja je Ana Šebalj iz ŽRK Dugo Selo i Luka Martinek iz STŠK Dugo Selo.

Najbolja ekipa podmlatka rođenih 2004. i 2005. godine su STŠK Dugo Selo i MRK Dugo Selo, a rođenih 2002. i 2003. godine ekipa ŽRK Dugo Selo, a u kategoriji 2002. i 2003. godišta momčad MRK Dugo Selo.

Najboljom ekipom u podmlatku 2004. i 2005. godište proglašena je ekipa STŠK Dugo Selo, a najboljom momčadi močad MRK Dugo Selo. U Konkurenciji 2002. i 2003. godišta najbolja je ekipa ŽRK Dugo Selo, a u muškoj konkurenciji momčad MRK Dugo Selo. U konkurenciji 1998. i 1999. godišta najbolja je momčad STŠK Dugo Selo.

Najuspješnijim trenerom proglašen je Matej Mišković iz MRK Dugo Selo.

Kao najuspješniji športski djelatnici proglašeni su Zvonimir Šok i Kuglačkog kluba Dugo Selo, Duško Galić iz MRK Dugo Selo i Davor Orešković iz NK Ostrna, Zvonko Pokas iz STŠK Dugo Selo i Jasminka Kokot Bambić iz Taekwondo kluba Rugvica.

ŠRD Dugo Selo i Taekwondo klub Dugo Selo dobile su priznanja kao najbolje športske udruge.

Najboljom ekipom u 2016. godini proglašena je ekipa ŽRK Dugo Selo, a najboljom momčadi momčad STŠK Dugo Selo.

U pojedinačnoj konkurenciji najboljom športašicom prošle godine u Gradu Dugom Selu proglašena je Mara Budić iz ŽRK Dugo Selo, a najboljim športašom Luka Martinek iz STŠK Dugo Selo.

Prigodni kulturno umjetnički program na dodjeli nagrada izveli su članovi Tamburaškog sastava Glazbene škole Dugo Selo.Skip to content