PUČKO OTVORENO UČILIŠTE NASTAVLJA S IZOBRAZBOM O ODRŽIVOJ UPORABI PESTICIDA

Pučko otvoreno učilište Dugo Selo i Instruktažni centar iz Križevaca nastavljaju s izobrazbom o održivoj uporabi pesticida sukladno Zakonu o uporabi pesticida. U sljedeća dva tjedna održat će se dva tečaja – tečaj za osobe koje prvi puta pristupaju izobrazbi, kao i za one koji su, s obzirom na zakonske odredbe, dužni ponovo pristupiti izobrazbi ne bi li obnovili licencu za korištenje pesticida u okviru svojih djelatnosti.

Za osobe koje obnavljaju licencu, odnosno koje su tijekom 2015. godine položile ispit o održivoj uporabi pesticida, tečaj (u trajanju 5 sati) održat će se u petak 13. studenoga, s početkom u 17,00 sati, u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo.

Cijena tečaja za osobe s područja Grada Dugog Sela, te općina Brckoljani i Rugvica, iznosi 120,00 kuna, s obzirom da Grad i općine subvencioniraju razliku u cijeni do punog iznosa. Ostali polaznci plaćaju punu cijenu u iznosu 200,00 kuna.

Za osobe koje prvi puta pristupaju tečaju o uporabi pesticida tečaj će se održati u razdoblju od 19. do 21. studenoga u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Dugo Selo, (u trajanju 15 sati) s početkom od 8,00 sati. Cijena tečaja za polaznike s područja Grada Dugog Sela, te općina Brckoljani i Rugvica je 320,00 kuna, s obzirom da Grad i općine subvencioniraju razliku u cijeni do punog iznosa. Ostali polaznci plaćaju punu cijenu u iznosu 400,00 kuna.

Prijave traju do početka, jednog ili drugog tečaja, na broj telefona 01/2753-419, ili na e-mail adresu urednistvo@dugoselska-kronika.hr.

Polaznici, prilikom upisa, trebaju imati osobnu iskaznicu i znati svoj OIB, te priložiti presliku potvrde o položenom ispitu, ili iskaznice o osnovnoj izobrazbi o uporabi pesticida ( samo za one koji obnavljaju licencu) te presliku svjedodžbe, ili diplome o stečenom obrazovanju (najmanje osnovna škola) -obvezno za sve polaznike.Skip to content