RUKOMETAŠICAMA NOVA POBJEDA U PRVOJ LIGI

U sklopu 18. kola 1.HRL rukometašice ŽRK Dugo Selo ’55 pobjedom na gostovanju u Pločama nad ekipom RK Dalmatinka napredovale su za dva mjesta na tablici te trenutno zauzimaju odlično 6. mjesto.

Mlada ekipa iz Ploča pružila je solidan otpor Dugoselkama, u prvom dijelu se tek u 25.minuti odvajaju na +3. Unatoč boljoj igri, bilo je previše uzastopnih tehničkih grešaka i promašenih zicera što Pločanke koriste za preokret i na poluvrijeme odlaze s minimalnom prednošću (15:14). U drugom dijelu stvari dolaze na svoje mjesto u 34.minuti kada naše djevojke vraćaju prednost na svoju stranu a u 53. minuti se po prvi puta odvajaju na +5 i time rješavaju pitanje pobjednika. Na kraju +6 (32:26) i nova dva boda.

U našim redovima još jednom se 9 igračica upisalo u listu strijelaca, među njima najefikasnije V.Čamber i M.Ćorković sa po 7 postignutih golova. Vratarski tandem Budić-I.Šebalj na razini zadatka sa odličnih 15 obrana.

Naše rukometašice iduće kolo čeka novo gostovanje, u Umagu kod ŽRK Umaga, koje dijele isti broj bodova s Dugoselkama, a u utakmici 6. kola u Dugom Selu rezultat je bio 29:29, što najavljuje još jednu uzbudljivu utakmicu.

RK Dalmatinka – ŽRK Dugo Selo ’55 26:32 (15:14)

Sastav:

Valentina Čamber 7, Martina Ćorković 7, Josipa Bebek 5, Andrea Pavković 4, Ines Lisjak 3, Lucija Marjančić 2, Anamarija Galić 2, Andrea Božić 1, Ana Šebalj 1, Marina Slišković.
Obrane:
Mara Budić (10 obrana), Iva Šebalj (5 obrana).Skip to content