RUKOMETAŠICE NA HUMANITARNOM RUKOMETNOM SPEKTAKLU U GRUDAMA

U nedjelju 07.02.2016. godine u Grudama je odigrana prijateljska utakmica pred velikim brojem gledatelja (1200) između rukometašica našega kluba ŽRK Dugo Selo ’55 i HŽRK Grude Autoherc, inače aktualnih prvakinja Bosne i Hercegovine.

Na poziv sportskih prijatelja iz Gruda koji su sudjelovali na 12. međunarodnom Božićno-novogodišnjem turniru u Dugom Selu, jednakom mjerom uzvratile su naše rukometašice odigravši humanitarnu prijateljsku utakmicu čiji je kompletan prihod od prodaje ulaznica namijenjen pomoći grudskom mladiću Dubravku Knezoviću i njegovoj obitelji. Ulaznice za utakmicu su kupile i sve igračice i članovi vodstva oba kluba, a da je bilo riječ o rukometnom spektaklu govori i više od tisuću ljudi koji su nazočili utakmici i tako uživo dali podršku u ovoj hvalevrijednoj sportskoj akciji.
U bogatom programu koji je organizirao domaćin uručeni su i prigodni pokloni od strane predsjednika HŽRK Grude gosp. Zorana Trlina i predsjednice ŽRK Dugo Selo ’55 gđe. Jadranke Robić koja se zahvalila domaćinu i pritom istaknula: „Ugodno smo iznenađene boravkom u Grudama. Hvala našim domaćinima na gostoprimstvu a Dubravku želimo ozdravljenje. Ponosni smo što smo mogli pomoći ovakvu akciju“. Iz oba kluba uvjereni su kako je ovo početak jedne uspješne suradnje.

Što se tiče sportskog dijela današnjeg programa on je također bio na iznimno visokoj razini i gledatelji su mogli uživati u odličnom rukometu. Cijela utakmica je protekla u brzoj igri obje ekipe u dosta izjednačenom rezultatu u prvom poluvremenu te boljoj igri domaćih igračica u drugom poluvremenu. Bilo je tu dosta lijepih poteza, odličnih vratarskih intervencija, prekrasnih golova, cepelina a opći je dojam da su u dvorani svi bili pobjednici.

HŽRK Grude Autoherc-ŽRK Dugo Selo 55 29:26(13:12)
Dvorana Bili Brig Grude , Gledatelja:1200

HŽRK Grude Autoherc:
Anica Gudelj,Anđela Milas,Amanda Marić 8,Nikolina Čutura 6,Chiara Radić,Marija Gudelj 5,Ana Vrančić 3,Josipa Braćić 3,Matea Bandić,Andrea Prusina 2,Ana Nikić,Klara Mikulić,Anita Azinović 1,Tina Bandić,Martina Leko,Ana Kondža 1. Trener:Zlata Zubac

ŽRK Dugo Selo 55
Mara Budić,Josipa Đurak,Ivana Kirin 3,Valentina Čamber 2,Josipa Grebenar 2,Ana Radovac,Marina Slišković,Andrea Pavković 4,Josipa Bebek 7,Marija Karaula,Anamarija Galić 3,Iva rokavec 4,Iva Šebalj,Anđela Lekić 1,Ines Lisjak. Trener:Nenad PlašićSkip to content